1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eyüpsultan’da ölümlü kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Eyüpsultan’da ölümlü kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpsultan’da meydana gelen bir kaza sonucunda sürücü Kerem Çelik hayatını kaybederken yanında bulunan Kübra Çelik ise ağır yaralandı. Kaza, TEM Otoyolu Edirne istikametinde saat 03.00 sularında gerçekleşti. 34 ZS 3163 plakalı otomobil, TEM Hasdal Viyadüğü girişinde direksiyon kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle demir bariyerler aracın içine ok gibi saplandı.

Olayı gören vatandaşlar hemen yardım çağrısında bulunurken polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri araçta sıkışan Kerem Çelik ve Kübra Çelik’i kurtarmak için çalışmaya başlarken polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Kurtarılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi ancak maalesef Kerem Çelik olay yerinde hayatını kaybetti.

Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Kübra Çelik ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kerem Çelik’in cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Kazada araç kullanılamaz hale gelirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan’da ölümlü kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin