1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eyüpsultan’da Süper Loto’dan 309 Milyon TL!

Eyüpsultan’da Süper Loto’dan 309 Milyon TL!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Eyüpsultan’dan Süper Loto oynayan bir talihli, 22 Ekim Salı akşamı gerçekleşen çekilişte 6 bilerek 309 milyon 155 bin 829 TL’lik büyük ikramiyeyi kazandı. Talihlinin kazandığı büyük ikramiye, 12, 15, 18, 36, 38, 56 sayılarına isabet etti. Elmasoğlu Bayii sahibi Sami Elmasoğlu, Eyüpsultan’a bu büyük ikramiyeyi kazandırdığı için mutlu olduğunu belirterek, “Süper Loto tarihinde bugüne kadar çıkan en büyük ikramiye Elmasoğlu Bayii’nden çıktı. Semtimize bir şeyler kazandırabilmek bizi gururlandırıyor” dedi.

Elmasoğlu Bayii’nde oynanan Süper Loto’nun tarihinin en büyük ikramiyesini kazanan kişinin kim olduğu merak konusu olurken, Elmasoğlu Bayii, artık Süper Loto oynamak isteyenlerin tercihi haline geldi. Bayi sahibi Sami Elmasoğlu, büyük ikramiyenin kendilerinden çıkmasıyla gururlandıklarını ve sürekli oynayan müşterilerin tebriklerini kabul ettiklerini belirtti.

Yeşim Bozsan, Elmasoğlu Bayii’nde çıkan büyük ikramiyeyi görerek devletine ve halkına yardımcı olmak istediğini ancak çıkan kişiye hayırlı olmasını dilediğini ifade etti. Bayi müşterisi Arzu Erdil ise Elmasoğlu Bayii’nin sürekli olarak aldığı bir bayi olduğunu ve kime çıktıysa güzel günlerde kullanmasını dilediklerini söyledi. Güngör Berber ise Elmasoğlu Bayii’nin şanslı bir bayi olduğunu dile getirerek, kendi yaşadığı kazanç deneyimini anlattı ve bayiyi sevdiklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan’da Süper Loto’dan 309 Milyon TL!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin