1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Eyüpsultan’da Taksiciyi Darp Edip, Taksiyi Gasp Eden İki Şüpheli Yakalandı!

Eyüpsultan’da Taksiciyi Darp Edip, Taksiyi Gasp Eden İki Şüpheli Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpsultan Rami Yeni Mahalle’de meydana gelen olayda, taksici H.G.’nin aracına bir yolcu bindi. Bu yolcunun yanına bir başka kişi daha aldı ve Esenyurt istikametine gitmek istediklerini belirttiler. Ancak alkollü oldukları anlaşılan bu şahıslar, birden taksiciyi darp etmeye başladılar. Şoför aracı durdurup inince, gaspçılar taksiden inip kaçtılar ve yaşanan kaza sonrası ara sokaklarda izlerini kaybettirmeye çalıştılar.

Kaza sonrası olay yerinden kaçan şüpheliler, çevredeki vatandaşların ihbarıyla polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucunda kimlikleri tespit edilen E.K. (24) ve M.A.G. (24) isimli şüpheliler gözaltına alındı ve Gayrettepe Gasp Büro Amirliği’nde işlemleri gerçekleştirildikten sonra adliyeye sevk edildiler.

Gasp suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerin kaza yaptıktan sonra taksiyi terk edip kaçtıkları anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Bindikleri taksiyi gasp eden ve ardından kaçmaya çalışan şahısların yakalanmasıyla ilgili haberler, olayın meydana geldiği mahallede de endişe ve merakla karşılandı.

Yerel haberler kategorisinde yer alan bu olay hakkında herhangi bir editoryal müdahale yapılmamış olup, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan İstanbul haberleri doğru kaynaklardan derlenerek aktarılmıştır. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan tüm haberlerin içeriği ve kaynakları, ajanslar tarafından sağlanmıştır ve herhangi bir hukuki muhataba sahiptir. Bu tür olaylar, şehirlerde güvenlik endişelerine sebep olabilir ve halkın güvenliği konusunda bilinçlenmesine vesile olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan’da Taksiciyi Darp Edip, Taksiyi Gasp Eden İki Şüpheli Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin