1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ezgi Küçüker Enkazdan Sağ Çıktı, Kurtaran Ekip Düğününde

Ezgi Küçüker Enkazdan Sağ Çıktı, Kurtaran Ekip Düğününde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman merkez Karapınar Mahallesi’ndeki Gözde Apartmanı’ndaki depremin ardından 100 saat sonra tespit edilen 32 yaşındaki Avukat Ezgi Küçüker, 20 kişilik Gebze Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (GEAK) ve Şanlıurfa’dan gelen TAEŞ ekipleri tarafından 22 saatlik bir çalışma sonucunda enkazdan sağ olarak çıkartıldı.

Hastanede tedavisi süren Ezgi Küçüker’i ziyaret eden GEAK ekipleri, mutlu gününde de yanında oldu. Adıyaman Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Kaygusuz ile evlenen Ezgi Küçüker, kendisini kurtaran ekibi düğüne davet etti. Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Şener Akın ve ekip de davete katıldı. Gelini kurtarma ekibini karşısında görünce duygusal anlar yaşandı.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere tarafından nikahları kıyılan çiftin nikah şahitliğini AK Parti Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman Baro Başkanı Bilal Doğan ve Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Şener Akın yaptı. Düğüne çok sayıda davetli katıldı. Gelin Ezgi Küçüker, “İyi ki varlar. Önce Allah’a sonra onlara borçluyum bu günlerimi. Ayaklarına sağlık, çok teşekkür ediyorum. Hepsini çok seviyorum” dedi.

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Şener Akın ise, “Gebze Belediyesi GEAK arama kurtarma ekibimize bu kardeşimiz gibi, Ezgi kardeşimiz gibi 16 canı Adıyaman’da, 7 tane canı Hatay’da kurtarmak nasip oldu. Bu kardeşimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın. Bir daha milletimize böyle acılar yaşatmasın diyoruz” şeklinde konuştu. Damat Serkan Kaygusuz da, “Gebze Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerine çok teşekkür ediyorum Ezgi’yi bana bağışladıkları için” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ezgi Küçüker Enkazdan Sağ Çıktı, Kurtaran Ekip Düğününde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin