1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. F-16 Uçağı Korkuttu, Çiğ Köfteci Emekleyerek Kaçtı

F-16 Uçağı Korkuttu, Çiğ Köfteci Emekleyerek Kaçtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Haziran’da Türk Hava Kuvvetleri Kuruluş Günü için hazırlık yapan bir F-16 uçağı, Düziçi ilçesi semalarında alçak uçuş gerçekleştirdi.

Uçağın sesi nedeniyle tedirgin olan bir çiğ köfteci, ismi Teoman Kaan Güler olan adam, deprem olduğunu düşünerek can havliyle emekleyerek kaçmaya çalıştı. Güler’in emeklerken kaçma anları ve nişanlısının iş yerinden kaçma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan bu anlar izleyenleri gülümsetti.

Teoman Kaan Güler, Osmaniye’de yaşanan büyük bir depremi hatırlayarak, uçağın geçişi sırasında deprem olduğunu düşündüğünü ifade etti. Güler şunları söyledi: “Uçağın sesini duyduğumda deprem olduğunu düşündüm. Çünkü bölgemizde büyük bir deprem yaşandı. Korkuyla kendimi yere atıp, sonra emekleyerek o ortamdan çıkmaya çalıştım. Dışarı çıktığımda durumun ne olduğunu fark ettim. F-16 uçağı yakın geçmiş ilçemizde, ardından dükkana girdim.

Güler, “Güvenlik kamerası görüntülerini izledim ve komik bir görüntüyle karşılaştım. Nişanlım hasta olduğu için arkada yatıyordu, o da sesleri duyunca deprem olduğunu sandı ve terliklerini uzun süre aradı. Komik bir durumdu. Biz deprem olduğunu düşündük ama aslında F-16 uçağı geçmiş” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
F-16 Uçağı Korkuttu, Çiğ Köfteci Emekleyerek Kaçtı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin