1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı Bugün Kapalı Olacak!

F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı Bugün Kapalı Olacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metro İstanbul’un, F1 Taksim-Kabataş fünye hattı, periyodik bakım çalışmaları nedeniyle bugün 06.00-15.00 saatleri arasında hizmete kapatılacaktır. Bu süre zarfında, yolcular Taksim AKM ve Kabataş Transfer Merkezi önünden kalkacak ücretsiz İETT otobüsleri ile taşınacaklar.

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, Taksim-Kabataş fünye hattının belirtilen saatler arasında kapalı olacağı duyurulmuştur. Bu süre zarfında, vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için Taksim AKM ve Kabataş Transfer Merkezi önünden kalkacak ücretsiz İETT otobüsleri hizmet verecektir.

Bakım çalışmaları nedeniyle kapatılacak olan Taksim-Kabataş fünye hattı, bugün sabah saat 06:00 ile öğleden sonra saat 15:00 arasında yolculara kapalı olacaktır. Bu süre zarfında, yolcuların seyahatlerini sürdürebilmeleri için ücretsiz İETT otobüsleri sağlanacaktır.

Metro İstanbul yetkilileri, Taksim-Kabataş fünye hattının bakım çalışmaları nedeniyle bugün belirtilen saatler arasında kapalı olacağını duyurmuşlardır. Yolcular bu süre zarfında Taksim AKM ve Kabataş Transfer Merkezi önünden kalkacak ücretsiz İETT otobüsleri ile seyahat edebileceklerdir.

Taksim-Kabataş fünye hattı, Metro İstanbul tarafından yapılan bakım çalışmaları sebebiyle bugün 06.00-15.00 saatleri arasında hizmet veremeyecektir. Bu süre zarfında, yolcuların mağdur olmaması için Taksim AKM ve Kabataş Transfer Merkezi önünden kalkacak ücretsiz İETT otobüsleri kullanılabilecektir.

Metro İstanbul’un yapmış olduğu açıklamaya göre, Taksim-Kabataş fünye hattı, bugün sabah saat 06:00 ile öğleden sonra saat 15:00 arasında bakım nedeniyle kapalı olacaktır. Bu süre zarfında, yolcuların ihtiyaçlarını karşılamak adına ücretsiz İETT otobüsleri hizmet verecektir.

Belirtilen saatler arasında Taksim-Kabataş fünye hattının kapatılacağını duyuran Metro İstanbul yetkilileri, yolcuların mağdur olmaması için Taksim AKM ve Kabataş Transfer Merkezi önünden ücretsiz İETT otobüsleri ile taşıma hizmeti sağlanacağını bildirmişlerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı Bugün Kapalı Olacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin