1. Haberler
  2. Spor
  3. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şenol Can: “Karagümrük Semti Süper Lig’e Geri Dönecek!”

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şenol Can: “Karagümrük Semti Süper Lig’e Geri Dönecek!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şenol Can, Karagümrük semtinin Süper Lig’e geri döneceğini belirtti. Takım, Topuk Yaylası Tesisleri’nde birinci etap kampını tamamladıktan sonra ikinci etap için Bolu’da hazırlıklara başladı. Gerede ilçesindeki antrenmanlarıyla devam eden ekip, yeni sezonda yükselmeyi hedefliyor. Can, takıma 4-5 transfer daha yaparak sezona güçlü bir kadroyla başlama niyetinde olduklarını söyledi. 1 Temmuz’da başlayan kamplarının ardından takıma iki gün izin verdiklerini ve ardından tempolu antrenmanlara geri döndüklerini belirtti.

Takıma yeni katılan oyuncuların uyum sürecinin iyi geçtiğini ve eksik bölgeleri transferlerle güçlendirmeye çalıştıklarını vurgulayan Can, zorlu bir lig sezonu olacağını dile getirdi. Şehir ve şirket takımlarının şampiyonluk için yarıştığı, seyir zevki yüksek bir ligde olduklarını ifade etti. Ancak hedeflerinin Karagümrük’ü tekrar Süper Lig’e taşımak olduğunu belirterek, bu doğrultuda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Takıma katılan tecrübeli stoper Papy Djilobodji de motivasyonlarının yüksek olduğunu ve Süper Lig’e çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Djilobodji, takımın kendisini iyi karşıladığını ve adaptasyon sürecinin hızlı geçtiğini dile getirdi. Herkesin çok motive olduğunu ve hedeflerine ulaşmak için çalışacaklarını ifade etti.

Karagümrük ekibi, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürürken, şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını ve tüm takımın aynı hedef doğrultusunda motive olduğunu gösteriyor. Şenol Can ve oyuncuları, Karagümrük semtinin sembolü oldukları Süper Lig’e geri dönmek için kararlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şenol Can: “Karagümrük Semti Süper Lig’e Geri Dönecek!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin