1. Haberler
  2. Spor
  3. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor’a 5-1 mağlup olduktan sonra istifa etti

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor’a 5-1 mağlup olduktan sonra istifa etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor’a karşı aldıkları 5-1’lik mağlubiyetin ardından görevinden istifa etti. Süper Lig’in 29. haftasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü ağırladı ve bu maçı 5-1 kazanarak puanını 49’a yükseltti. Trabzonspor’un gollerini Enis Bardhi, Davide Biraschi (kendi kalesine), Trezeguet, Nicolas Pepe ve Umut Bozok kaydederken, Fatih Karagümrük’ün tek golünü Markao attı. Şota Arveladze, maç sonrasında yaptığı açıklamada, görevinden istifa ettiğini duyurarak, takımının performansından memnun olmadığını belirtti.

Arveladze, maçın zorluğuna vurgu yaparak, takımının iyi başlamasına rağmen kötü bir sonuçla ayrıldığını ifade etti. Gelen güvene rağmen sahada beklenmeyen bir performans sergilendiğini belirten Arveladze, takımında daha fazla beklenti olduğunu ancak oyuncuların bu beklentilere yanıt vermediğini söyledi. Karagümrük Teknik Direktörü, geride kalan 9 maçın zorlu geçeceğini ve takımda değişikliklerin yapılması gerektiğini dile getirdi. Kendisini sevdiği bir kulüpte görevi bırakmak zorunda olduğunu belirten Arveladze, bu kararı almakta zorlandığını aktardı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında da konuşan Arveladze, takımının çok ağır bir yenilgi aldığını dile getirdi. İlk bölümde daha iyi performans sergilemeleri gerektiğini belirten teknik adam, takımın defansif açıdan zayıf kaldığını ve ciddi hatalar yaptıklarını ifade etti. Taraftarları üzdüklerini ve bu mağlubiyetin kendisi için beklenmedik bir sonuç olduğunu belirten Arveladze, takımının ligdeki performansından da memnun olmadığını söyledi.

Fatih Karagümrük’ün 51 yaşındaki teknik direktörü Şota Arveladze, Alparslan Erdem’in yerine geldikten sonra Süper Lig’de 14 maça çıktı ve sadece 3 galibiyet alabildi. Takımıyla kümede kalmak için mücadele veren Arveladze yönetimindeki Fatih Karagümrük, 29 maçta 29 puan toplayarak 16. sırada yer aldı. Ayrıca Türkiye Kupası’nda da başarılı bir performans sergileyen takım, çeyrek finalde Galatasaray’ı elemişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor’a 5-1 mağlup olduktan sonra istifa etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin