1. Haberler
  2. Spor
  3. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: “Trabzonspor Maçı Sonrası Yapılan Açıklamalar”

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: “Trabzonspor Maçı Sonrası Yapılan Açıklamalar”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü olan Tolunay Kafkas, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maçın biraz talihsiz geçtiğini belirten Kafkas, gol yedikten sonra planlarının tutmadığını söyledi. Takımlarının yedikleri kötü gollerle oyundan koparak maçı kaybettiklerini ifade etti. Emre Mor’un orta yapmaya çalıştığını ancak istedikleri performansı alamadıklarından dolayı oyunun sıkıştığını vurguladı. Maçın sonlarına doğru birkaç pozisyon yakaladıklarını ancak turu geçme şanslarının olduğunu belirtti.

Hakemlerle ilgili eleştirilerde bulunan Kafkas, hakemlerin maçları iyi yönetmediklerini söyledi. Fenerbahçe maçında da aynı durumu yaşadıklarını belirten Kafkas, kararların doğru olmasına rağmen yönetim tarzının kendilerini tatmin etmediğini ifade etti. Cemal Süreyya’nın bir sözünden bahseden Kafkas, hakemler hakkında fazla konuşmadığını ancak maç yönetim şeklinin hoş olmadığını belirtti.

Ayrıca, VAR kayıtlarının açıklanmaması gerektiğini savunan Kafkas, zeminin kötü olduğunu ve 40 yıldır bu işe emek verdiğini dile getirdi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Kafkas, takımın maça iyi başladığını ancak goller yedikten sonra oyunda istedikleri performansı sergileyemediklerini belirtti. Set oyunundan çıktıklarında oyuncuların acele ettiğini ve istedikleri gibi oynamadıklarını vurguladı.

Hakemler konusunda yanlış anlaşıldığını dile getiren Kafkas, hiçbir zaman kendi çıkarı için konuşmadığını belirtti. Sezonun zorlu geçtiğini söyleyen Kafkas, hakemlerin bazı kararlarının takımlarını olumsuz etkilediğini ifade etti. 40 yıldır bu sektörde bulunduğunu ve bu kadar zor bir sezon görmediğini belirtti. Kafkas, sezonun bir an önce bitmesinin takımlar için daha iyi olacağını düşündüğünü söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: “Trabzonspor Maçı Sonrası Yapılan Açıklamalar”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin