1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Fatih Terim ve Diğer Ünlü Futbolcuları Dolandırarak Yüksek Getirili Fon Vaadi!

Fatih Terim ve Diğer Ünlü Futbolcuları Dolandırarak Yüksek Getirili Fon Vaadi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden duruşmada, yüksek getirili gizli fon vaadiyle 30’dan fazla kişiyi dolandırdığı iddia edilen 7 sanık arasında bulunan Seçil Erzan ve Ali Yörük cezaevinden getirildi. Tutuksuz sanıklar ve bazı müştekiler de duruşmada hazır bulundular. Dosyaya birleşen davalarda Seçil Erzan’ın savunmasının alınması ve müştekilerin dinlenmesi bekleniyor.

Seçil Erzan, Fatih Terim’i dolandırmasına dair savunmasını yaparak, Terim ile aralarında dostane bir ilişki olduğunu ve Terim’in kendisine 700 bin dolar verdiğini belirtti. Erzan, aldığı parayla ev ve arsa almasını istendiğini söyleyerek, Terim’in hiçbir zaman zorlamadığını ve aldığı parayı faiz ödemek için kullandığını ifade etti.

Erzan, diğer müştekilerden gelen paraları nasıl aldığı ve geri verdiği konusunda da savunma yaptı. Melis Özsüt Şener’in kuzeni Tanın Yılmaz aracılığıyla İbrahim Çağlar’ın parasını aldığını belirten Erzan, aldığı parayı geri iade ettiğini ve faiz almadığını söyledi. Diğer sanık Nazlı Can ise kendisini savunarak, kimseyi para vermesi için ikna etmediğini ve paranın kendi hesabından çıktığını belirtti.

Müşteki Sevgi Sinih ise Seçil Erzan’a 2 milyon 500 bin lira verdiğini ancak geriye sadece 1 milyon 300 bin lira aldığını belirterek şikayetçi olduğunu ifade etti. Duruşma sırasında müştekiler avukatı Lube Ayar ile bir tartışma yaşandı ve mahkeme Ayar hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

Bankanın eski çalışanları da tanık olarak dinlenirken, Seçil Erzan savunmasını okuyarak dolandırıcı olmadığını ve iyi niyetle hareket ettiğini savundu. Erzan, yaptığı iyiliklerin acısını çekecek durumda olduğunu belirterek, herkesin memnun olması için çaba gösterdiğini ve kimseyi mağdur etmediğini belirtti.

Sonuç olarak, Seçil Erzan ve diğer sanıkların dolandırıcılık iddialarına karşı verdikleri savunmalar duruşmada ele alındı ve mahkeme sürecine devam edildi. Mahkeme heyeti, tüm tarafların beyanlarını dikkate alarak karar aşamasına doğru ilerlemeye devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih Terim ve Diğer Ünlü Futbolcuları Dolandırarak Yüksek Getirili Fon Vaadi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin