1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Fatih Terim’in Dolandırıcılık Davası Devam Ediyor

Fatih Terim’in Dolandırıcılık Davası Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banka şube müdürü Seçil Erzan’ın, iddia edildiğine göre 30’dan fazla kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddiasıyla devam eden yargı süreci hakkında İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 8 sanıklı bir duruşma gerçekleşti. Bu duruşmada tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük, bazı tutuksuz sanıklar ile birlikte hazır bulundu. Duruşmaya taraf avukatları da katıldı.

Tutuksuz sanıklardan Rüya Sağır, savunmasında, Seçil Erzan’ın kendisine hesaplarla ilgili bilgi vermesini isteyen Fatih Terim’in Seçil Erzan’a ulaşamadığı için ona mesaj attığını belirtti. Rüya Sağır ayrıca, Seçil Erzan’ın kendisine alacak verecek paraların bilgisini içeren bir Excel tablosunu ilettiğini söyledi. Ayrıca Sevgi Sini isimli bir müşteki, arsaları satıp paralarını Seçil Erzan’ın yönettirdiği bankaya yatırdıklarını ancak sonrasında paralarının azaldığını, hatta bir kısmının geri ödendiğini belirtti.

Sanık Seçil Erzan ise savunmasında, dolandırıcı olmadığını iddia ederek, mağdur olan herkesin zararının banka tarafından ödenmesini talep etti. Mahkeme, sanık Ali Yörük’ün tahliyesine karar verirken Seçil Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Ayrıca mahkeme, banka çalışanları hakkında suç delillerini yok etme suçundan savcılığa bildirimde bulunulmasını ve duruşmanın 15 Kasım 2024 tarihine ertelenmesini kararlaştırdı. Kararın ardından sanık Erzan’ın ağladığı görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih Terim’in Dolandırıcılık Davası Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin