1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Fatih Terim’in yeğeni bankada siyah poşetle! Skandal detaylar ortaya çıktı

Fatih Terim’in yeğeni bankada siyah poşetle! Skandal detaylar ortaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçil Erzan soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan bir grup kişi hakkında yeni bir bilirkişi raporu hazırlandı. Bu grup arasında iş insanları ve futbolcular da bulunmaktadır. Mağdur avukatları, bankanın görüntüleri sildiği iddiasında bulunmuştu ancak yeni görüntülerde Fatih Terim’in yeğeni, Terim Arıcan, Selçuk İnan ve Emre Belezoğlu’nun bankaya giriş çıkışları görülmektedir.

Yapılan araştırmada, Seçil Erzan’a ilişkin para trafiğine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarıldı. Yeni bilirkişi raporunun detayları hakkında CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz bilgi verdi.

Seçil Erzan’ın son duruşması 8 Mart’ta gerçekleşti ve savunmasında dikkat çeken ifadeler kullandı. Erzan, bankaya herhangi bir şey söylemediğini belirterek, paraların ve evrakların bankaya geldiğini ve götürüldüğünü açıkça belirtti. Mağdur avukatları, banka kayıtlarının silindiğini iddia ederek dosyaya eklenmesini talep etti.

Mahkeme başkanı, mevcut 400 sayfalık bilirkişi raporunu incelemeye aldı.

13 Ocak 2023 tarihinde, Fatih Terim’in yeğeni Terim Arıcan’ın siyah bir poşetle bankaya gidip ayrıldığı görülüyor.

Seçil Erzan’ın gözaltına alınmadan önce, Emre Belezoğlu ve Volkan Bahçekapılı ile birlikte banka şubesine gittiği belirlendi.

Erzan, mahkemede bankayı sürece dahil etmek istediğini belirtti ve bankanın kontrol eksikliği olduğunu dile getirdi. Banka müdürü olduğunu ancak kimse tarafından gelen gidenlerin sorgulanmadığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih Terim’in yeğeni bankada siyah poşetle! Skandal detaylar ortaya çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin