1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Felçli Kadına Doktor Hareketi: Cinsel Saldırı! Karar Belli Oldu

Felçli Kadına Doktor Hareketi: Cinsel Saldırı! Karar Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘da yaşanan olayda, doktor olduğunu iddia eden Serkan T. adlı şahıs, felçli bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu için yargılandı. Geçen yıl Kurban Bayramı’nın birinci günü Orhangazi ilçesinde gerçekleşen olayda, felçli ve yalnız yaşayan N.T., bayram ziyareti için evinin kapısını yarı açık bıraktı. Serkan T. ise kadının evine girip doktor gibi davranarak kadına cinsel saldırıda bulundu.

Kadının direnmesine rağmen saldırısını sürdüren Serkan T., daha sonra para istedi ancak olumsuz yanıt alınca evdeki eşyaları karıştırdı. Kadının bağırması üzerine kaçan şüpheli, polis tarafından yakalandı. Ancak N.T, olaydan 15 gün sonra beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Serkan T. hakkında cinsel saldırı, basit yaralama ve hırsızlık suçlarından iddianame hazırlandı. Tutkun, mahkemede kendisini savunurken, evin kapısının açık olması sebebiyle içeri girdiğini ve kadının kendisini davet ettiğini iddia etti. Fakat mahkeme tarafından Serkan T., cinsel saldırı suçundan 7 yıl, hırsızlık suçundan da 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Toplamda 12 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Serkan T., basit yaralama suçundan ise beraat etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Felçli Kadına Doktor Hareketi: Cinsel Saldırı! Karar Belli Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin