1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Barcelona’nın Genç Yıldızı Ansu Fati’yi Kiralamak İçin Hamle Yaptı!

Fenerbahçe, Barcelona’nın Genç Yıldızı Ansu Fati’yi Kiralamak İçin Hamle Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, transferde yine bomba bir iddiayla gündeme geldi. İspanyol basınından Sport’un haberine göre; sarı-lacivertliler Barcelona’nın genç yıldızı Ansu Fati’yi kiralamak için yoğun çaba sarf ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho’nun özel isteğiyle transfer listesine alınan 21 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe yönetimi, Barcelona ile görüşmelere başladı. Katalan devi, sakatlıklarla boğuşan Fati’den kurtulmak istediğinden, kiralama teklifine sıcak bakıyor. Hatta oyuncunun yüksek maaşının büyük bir kısmını karşılayarak Fenerbahçe’ye kolaylık sağlamaya hazır olduğu belirtildi.

Ancak Fenerbahçe’nin bu transferde tek rakibi değil. Ansu Fati’nin yetiştiği Sevilla, eski oyuncusunu geri almak için büyük bir çaba gösterdiği kaydedildi. Bu transferde sadece Fenerbahçe ve Sevilla değil, Premier Lig’den Marsilya ve Wolverhampton da yarışın içinde. Barcelona, tüm bu teklifleri değerlendirerek oyuncunun geleceğiyle ilgili nihai kararı verecek.

Geçtiğimiz sezon Brighton’da kiralık olarak forma giyen Ansu Fati, 27 maçta 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe, Barcelona’nın genç yıldızı Ansu Fati’yi kiralamak için harekete geçti. Teknik direktör Jose Mourinho’nun isteğiyle transfer listesine alınan 21 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe yönetimi, Barcelona ile görüşmelere başladı. Katalan devi, sakatlıklarla boğuşan Fati’den kurtulmak istediğinden, kiralama teklifine sıcak bakıyor. Fenerbahçe, oyuncunun yüksek maaşının büyük bir kısmını karşılayarak transferi kolaylaştırmayı hedefliyor.

Ansu Fati’nin Sevilla’nın da radarında olduğu ve eski takımı tarafından geri alınmak istendiği belirtiliyor. Premier Lig takımlarından Marsilya ve Wolverhampton’un da transfer yarışında olduğu bildiriliyor. Barcelona, tüm bu teklifleri değerlendirerek genç yıldızın geleceğiyle ilgili kararını verecek.

Geçen sezon Brighton formasıyla kiralık olarak mücadele eden Ansu Fati, 27 maçta 4 gol atıp 1 asist yaparak dikkat çekti. Fenerbahçe’nin genç yeteneği kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu bu transferde heyecan dorukta. Barcelona’nın Ansu Fati’yi kiralamaya sıcak baktığı ve transferin gerçekleşmesi için müzakerelerin devam ettiği belirtiliyor. Gelecek günlerde yaşanacak gelişmeler, takipçiler tarafından merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Barcelona’nın Genç Yıldızı Ansu Fati’yi Kiralamak İçin Hamle Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin