1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Derbisi Öncesi Son Idmanı Takip Etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Derbisi Öncesi Son Idmanı Takip Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli takımın Beşiktaş derbisi öncesi yapılan son antrenmanı tesislerde bizzat takip etti. Süper Lig’in 34. haftasında 27 Nisan Cumartesi akşamı saat 19.00’da Beşiktaş’ı konuk edecek olan Fenerbahçe, derbi maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Kulüp yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, Can Bartu Tesisleri’ndeki antrenmanı, başkan Ali Koç’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci ile sarı-lacivertli futbolcuların aileleri de izledi. İdman, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı ve sarı-lacivertli oyuncular daha sonra 3 gruba ayrılarak pas ve top kapma çalışmaları yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Ali Koç, antrenman öncesinde teknik direktör İsmail Kartal ve futbolcularla bir araya geldi. Takımın başkanı olan Ali Koç’un antrenmanı birebir takip etmesi, futbolcular arasında motivasyon etkisi yarattı ve takımın moralini yükseltti. Aynı zamanda Koç’un, futbolcularla yakın iletişim halinde olması, takım içinde birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdi. Derbi maçına odaklanan Fenerbahçe, teknik direktörleri nezaretinde taktik ve bireysel çalışmalarla zorlu mücadeleye hazırlandı.

Fenerbahçe’nin Can Bartu Tesisleri’ndeki son antrenmanı, taraftarlar ve basın mensuplarının da ilgisini çekti. Bu önemli maç öncesi tesislerdeki hazırlıkları izlemek isteyenler arasında futbolcuların aileleri de yer aldı. Türk futbolunda büyük bir rekabetin simgesi olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, her iki takımın taraftarları tarafından heyecanla bekleniyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un antrenmana katılması, takımın yönetimden aldığı destek ve güveni arttırdı. Koç’un, futbolcular ve teknik heyetle birebir iletişim kurarak maç öncesi motivasyon sağlaması, kulüp içindeki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi. Fenerbahçe, taraftarlarının da desteğiyle Beşiktaş derbisine en iyi şekilde hazırlanarak taraftarlarına galibiyet armağan etmeyi hedefliyor. Her iki takımın da ligdeki konumları ve puan durumu dikkate alındığında, derbi maçının büyük bir öneme sahip olduğu ve şampiyonluk yarışını etkileyebileceği görülüyor. Bu nedenle her iki takım da kazanmak için sahaya çıkacak ve futbolseverlere nefes kesen bir mücadele izletecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Derbisi Öncesi Son Idmanı Takip Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin