1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Ebrar Karakurt İtirafı: “Ebrar’ı İstiyorum, Çılgın Bir Oyuncu!”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Ebrar Karakurt İtirafı: “Ebrar’ı İstiyorum, Çılgın Bir Oyuncu!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Habertürk’te gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, Ebrar Karakurt’un transferiyle ilgili de görüş bildirdi. Koç, “Ebrar Karakurt’u isterim. Müthiş bir oyuncu.” diyerek genç sporcunun kalitesinden övgüyle bahsetti. Sarı-lacivertli kulübün başkanı, Karakurt ile bir yemekte buluştuklarında bu konunun gündeme geldiğini belirtti ve gelecek sezon için transferi planladıklarını ifade etti.

Ebrar Karakurt, Beşiktaşlılık kimliği ile tanınan genç bir voleybolcu olarak biliniyor. Ali Koç’un Karakurt’un transferiyle ilgili açıklamaları sonrasında, Kağıt sıkıştı, çünkü şu anda hangi beklentileri olacağı konusunda henüz bir açıklama yapmamıştır. Bundan önce ise, Beşiktaş’ın Antalyaspor ile oynadığı maçta Rashica’nın kaçırdığı penaltı üzerine bir tweet atmıştır. Ebrar, bu durumu, “Diyecek kelime bulamıyorum. Hayatımda izlediğim en garip futbol maçıydı…” şeklinde yorumlayarak, maçtaki olayı sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Rashica’nın son dakika penaltısında atılan golün geçerli sayılmaması maçın tartışmalı bir şekilde sona ermesine neden olmuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ebrar Karakurt’u takımına kazandırmak istediğini belirtirken, genç voleybolcunun uluslararası alanda başarılı bir kariyere sahip olduğunu vurguladı. Rusya’da rekorlar kıran ve çılgın bir karaktere sahip olan Karakurt’un Türk voleybolundaki potansiyeli hakkında olumlu düşüncelerini dile getiren Koç, gelecek sezon için transfer sürecinin başlayabileceğini ifade etti. Fenerbahçe’nin uluslararası alanda daha etkin bir rol oynamak istediğini belirten Koç, Türkiye’nin en iyi sporcularını kadrosuna dahil etmek istediklerini söyledi. Ebrar Karakurt’un da bu hedef doğrultusunda düşünülen isimler arasında olduğunu açıklayarak, transfer konusunda çalışmaların devam edeceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Ebrar Karakurt İtirafı: “Ebrar’ı İstiyorum, Çılgın Bir Oyuncu!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin