1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Beşiktaş Derbisi İçin Antrenmanlara Başladı

Fenerbahçe, Beşiktaş Derbisi İçin Antrenmanlara Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş’ı konuk edecek. Derbi maçı öncesinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma, koordinasyon hareketleri ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Oyuncular daha sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaparak idmanlarını sürdürdü. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı. Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına yarın yapacakları antrenmanla devam edecek.

Derbi maçı öncesinde Fenerbahçe’nin Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanlarda, oyuncular koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle antrenmana başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaparak hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Sarı-lacivertli ekip, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştirecekleri antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 34. haftasında cumartesi günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, teknik direktörleri İsmail Kartal yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri yapıldıktan sonra oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarına geçti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecekleri yarınki antrenmanla devam edecek.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçı öncesi Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri’nde antrenmanlarını gerçekleştirdi. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda oyuncular, koşu, ısınma, koordinasyon hareketleri ve çabukluk çalışmaları yaptı. Daha sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştiren futbolcular, antrenmanı taktik ve bireysel çalışmalarla tamamladılar. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın yapacakları antrenmanla sürdürecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Beşiktaş Derbisi İçin Antrenmanlara Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin