1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Boca Juniors’un genç yıldızı için bomba teklif yaptı!

Fenerbahçe, Boca Juniors’un genç yıldızı için bomba teklif yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, genç oyuncu Cristian Medina için Boca Juniors’a transfer teklifi yaptı. Sarı-lacivertli kulüp, orta saha transferini hedeflerken, Mario Branco’nun Medina ile temas kurduğu bildirildi. Branco, oyuncuyu en az iki yıl takımda tutmayı ve daha sonra yüksek bir bedelle satmayı planlıyor. Arjantin basınına göre, Fenerbahçe, 22 yaşındaki Medina için 11 milyon dolarlık bir teklifte bulundu. Oyuncunun Boca Juniors ile 2027’ye kadar sözleşmesi var ve piyasa değeri 10 milyon euro olarak belirlendi.

Fenerbahçe’nin transfer çalışmaları kapsamında orta saha oyuncusu Cristian Medina’nın adının öne çıktığı açıklandı. Sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Mario Branco’nun, genç oyuncu için Boca Juniors ile temas halinde olduğu belirtildi. Branco’nun, Medina’yı uzun vadeli bir yatırım olarak görüp, onu geliştirdikten sonra karlı bir şekilde satmayı planladığı ifade edildi. Fenerbahçe’nin, 22 yaşındaki oyuncu için 11 milyon dolar önerdiği ve oyuncunun 2027’ye kadar sözleşmesi bulunduğu vurgulandı.

Arjantin basınında yer alan Cesar Luis Merlo’nun haberi doğrultusunda, Fenerbahçe’nin Cristian Medina için resmi bir teklif yaptığı ortaya çıktı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu belirtilirken, Sarı-lacivertli kulübün 11 milyon dolarlık bir teklifte bulunduğu ifade edildi. Mario Branco’nun, Medina’yı uzun vadeli bir plan doğrultusunda transfer etmeyi planladığı ve onu takımda tutarak değerini arttırmayı hedeflediği açıklandı.

Fenerbahçe’nin Boca Juniors’un genç yeteneği Cristian Medina için transfer girişimleri sürüyor. Sportif direktör Mario Branco’nun, genç oyuncu için Arjantin kulübüyle görüşmelerde bulunduğu ve 35-40 milyon euro civarında bir satış değerine hedeflendiği bilgisi paylaşıldı. Boca Juniors ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Medina’nın, Sarı-lacivertli kulübün dikkatini çektiği ve 11 milyon dolarlık bir teklif aldığı belirtildi. Branco’nun uzun vadeli planları doğrultusunda oyuncuyu transfer etmeyi amaçladığı ve onu değerlendirdikten sonra karlı bir şekilde satmayı planladığı aktarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Boca Juniors’un genç yıldızı için bomba teklif yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin