1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun ardından Vinicius Souza Devreye Giriyor!

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun ardından Vinicius Souza Devreye Giriyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun rekor bir bedelle Brighton’a satılmasının ardından, Brezilyalı oyuncu Vinicius Souza için Sheffield United’a resmi bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Sports Digitale’nin haberine göre, teknik direktör Jose Mourinho da 25 yaşındaki ön liberonun transferi için onay vermiş durumda. Souza’nın temsilcisiyle iletişime geçen Fenerbahçe, oyuncunun şartlarını araştırıyor. Brezilyalı oyuncu, Lommel SK’den 12.5 milyon euro karşılığında transfer edilmiş ve İngiliz ekibinde 40 maçta 1 gol atmıştır.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun satışını resmileştirdikten sonra Vinicius Souza için Sheffield United’a resmi bir teklif yapacak. Habere göre, Brezilyalı oyuncunun transferi için teknik direktör Jose Mourinho’nun onay verdiği belirtilmiştir. Souza’nın temsilcisiyle iletişime geçen Sarı Lacivertli takım, oyuncunun şartlarını konuşmaya başlamıştır. Oyuncu, Belçika ekibi Lommel SK’den 12.5 milyon euroya transfer edilmiş ve İngiliz ekibinde 40 maçta forma giymiş ve 1 gol atmıştır.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun satışını resmileştikten sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Brezilyalı oyuncu Vinicius Souza için Sheffield United’a resmi bir teklif yapmaya hazırlanan Sarı Lacivertliler, bu transfer için Jose Mourinho’nun onayını almış durumda. Souza’nın temsilcisiyle temas kuran Fenerbahçe, oyuncunun şartlarını konuşmaya başlamıştır. Souza, Belçika ekibi Lommel SK’den 12.5 milyon euro karşılığında transfer edilmiş ve İngiliz ekibinde 40 maçta forma giymiş ve 1 gol kaydetmiştir.

Fenerbahçe, Brighton’a satılan Ferdi Kadıoğlu’nun ardından Vinicius Souza için Sheffield United’a resmi bir teklif yapacak. Habere göre, Brezilyalı oyuncunun transferi için Jose Mourinho’nun onay verdiği belirtilmiştir. Souza’nın temsilcisiyle temas kuran Fenerbahçe, oyuncunun şartlarını araştırmaya başlamıştır. Oyuncu, Belçika ekibi Lommel SK’den transfer edilmiş olup, İngiliz takımında 40 maçta 1 gol atmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun ardından Vinicius Souza Devreye Giriyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin