1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Futbolcuları Yeni Sezon Öncesi Testlere Tabi Tutuldu

Fenerbahçe Futbolcuları Yeni Sezon Öncesi Testlere Tabi Tutuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe futbolcuları, Can Bartu Tesisleri’nde yeni sezon öncesi laktat, kuvvet ve esneklik testlerine tabi tutuldu. Sağlık kontrollerinden geçirilen oyuncular, daha sonra tesislere geldi. Testlerin tamamlanmasının ardından futbolcular, Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde 29 Haziran’a kadar kamp yapacak. Fenerbahçe, sezon öncesi ilk antrenmanını yarın saat 17.00’de Topuk Yaylası’nda gerçekleştirecek.

Fenerbahçe futbolcularına yeni sezon öncesinde çeşitli testler uygulandı. Sağlık kontrollerinden geçirilen oyuncular, Can Bartu Tesisleri’nde laktat, kuvvet ve esneklik testlerine tabi tutuldu. Bu testlerle futbolcuların fiziksel durumu ve dayanıklılığı ölçüldü. Testlerin sonuçlarına göre antrenman programı belirlenerek sezon öncesi hazırlıklarını yapacakları kamp süreci planlandı.

Fenerbahçeli futbolcular, sağlık kontrolleri ve testlerin ardından kamp yapacakları yere geçiş yaptı. Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri, 29 Haziran’a kadar sarı-lacivertli futbolculara ev sahipliği yapacak. Bu kamp sürecinde futbolcuların fiziksel ve teknik anlamdaki gelişimlerini destekleyecek antrenmanlar ve hazırlık çalışmaları yapılacak. Takımın sezon öncesi form durumu bu kamp sürecinde belirlenecek.

Fenerbahçe, sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Takım, yarın saat 17.00’de Topuk Yaylası’nda ilk antrenmanını gerçekleştirecek. Yeni sezon öncesinde futbolcuların form tutmaları ve takım olarak uyum içinde olmaları için bu antrenmanlar büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertli takım, taraftarlarını heyecanlandıracak bir sezon öncesi hazırlık süreci geçirmeyi hedefliyor. Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi motivasyonu yüksek ve istekli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü gözlemleniyor.

Anadolu Ajansı (AA) kaynaklı habere göre Fenerbahçe futbolcuları, Can Bartu Tesisleri’nde yapılan testlerin ardından 29 Haziran’a kadar Topuk Yaylası Tesisleri’nde kamp yapacak. Takım, yeni sezon öncesinde teknik heyet eşliğinde ilk antrenmanını yarın gerçekleştirecek. Bu sezon için hedeflerini belirleyen Fenerbahçe, kamp sürecindeki çalışmalarıyla bu hedeflere ulaşmayı planlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Futbolcuları Yeni Sezon Öncesi Testlere Tabi Tutuldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin