1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Joao Pedro’nun Sözleşmesini Feshetti! Sonraki Adımı Merakla Bekleniyor

Fenerbahçe, Joao Pedro’nun Sözleşmesini Feshetti! Sonraki Adımı Merakla Bekleniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho’nun kadroda düşünmediği Joao Pedro için bir karar aldı. Pedro, İtalyan ekibi Cagliari’den transfer edildikten sonra sarı-lacivertli forma altında pek parlak bir performans sergileyemedi. 4 milyon 680 bin euro bonservis bedeli ödenen oyuncu, ilk sezonda 20 lig maçında forma giydi ve 4 gol ile 1 asistlik katkıda bulundu. Ancak daha sonraki sezonda Gremio’ya kiralık giden Pedro, 11 lig maçında forma şansı bulsa da gol ya da asist üretemedi.

Fenerbahçe Kulübü, Joao Pedro’nun sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettiklerini duyurdu. Oyuncunun bir sonraki kariyer adımı ise merak konusu. Fenerbahçe’nin resmi açıklamasında, “Profesyonel Futbol A Takımı’ndan João Pedro ile karşılıklı olarak anlaşmaya varılmış ve sözleşmesi feshedilmiştir. Oyuncuya kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Joao Pedro’nun Fenerbahçe kariyeri beklenenin altında kalmış olsa da kulübün almış olduğu kararın uzun vadeli planları ve performans beklentileri doğrultusunda yapıldığı anlaşılıyor. Transfer edildiği dönemde büyük umutlarla karşılanan oyuncunun başka bir takıma transfer olup olmayacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Joao Pedro’nun Sözleşmesini Feshetti! Sonraki Adımı Merakla Bekleniyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin