1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Mükemmel Sezonuyla Dikkat Çekiyor!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Mükemmel Sezonuyla Dikkat Çekiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, 2023-2024 sezonunu 4 kupa ile tamamladı. Euroleague, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde şampiyon olan takım, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’ndaki Fenerbahçe Basketbol Müzesi’nde medya mensuplarıyla buluştu. Başantrenör Valerie Garnier, sezona başlarken hayallerinin gerçekleştiğini belirterek muhteşem bir sezon geçirdiklerini ifade etti.

Garnier, şampiyon bir takıma geldiğini ve hedefler doğrultusunda çalıştıklarını söyledi. Kısa sürede takımı bir araya getirip başarıya ulaştıklarını vurguladı. Fenerbahçe’ye geldiğinde tanıdık bir ortamla karşılaştığını belirten Garnier, buraya sadece kazanmak için geldiğini ve büyük bir aileye geri döndüğünü hissettiğini dile getirdi. Kazanılan tüm kupaların nadir bir başarı olduğunu belirten Garnier, bu sezonu kariyerinde önemli bir yıl olarak gördüğünü ifade etti.

Gelecek sezonun zor geçeceğini dile getiren Garnier, Fenerbahçe’de tekrar şampiyonlukları kazanmanın bir sorumluluk olduğunu ifade etti. Türk basketbolunun Avrupa’nın en iyi liglerinden biri olduğunu söyleyen Garnier, bu sezonun ardından devamlılığın önemli olduğunu belirtti. Medya günü, ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’ pankartı ile çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Euroleague, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde şampiyon olarak tarihe geçti. Başantrenör Valerie Garnier önderliğindeki takım, sezona birçok hayal ve hedefle başlamış, bu hedefleri gerçekleştirerek muhteşem bir sezon geçirdi. Garnier, takımının başarısında birlik ve işbirliğinin önemine vurgu yaparken, gelecek sezonun daha zorlu olacağını ancak Fenerbahçe’nin tekrar şampiyonlukları hedeflediğini belirtti. Türk basketbolunun Avrupa’da önemli bir konumda olduğunu söyleyen Garnier, başarının devamlılığı için gereken değişikliklerin yapılması gerektiğini ifade etti. Medya günü, kulübün büyüklüğünü simgeleyen bir pankart ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Mükemmel Sezonuyla Dikkat Çekiyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin