1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Karagümrük Maçında Tartışmalı Kararlar! Hakem Yorumları Sizin İçin

Fenerbahçe Karagümrük Maçında Tartışmalı Kararlar! Hakem Yorumları Sizin İçin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BeIN Sports ekranlarında yayınlanan Trio programında, Karagümrük ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmada yaşanan tartışmalı pozisyonlar ele alındı. Hakem yorumcuları Bahattin Duran, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım, maçtaki kritik anları yorumladılar.

Maçın 54. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Osayi-Samuel’in yerde kalması sonrasında verilen penaltı kararı hakkında Bülent Yıldırım, Rohden’in bloğunun net bir penaltıya sebep olduğunu belirtti. Deniz Çoban da bu kararın doğruluğunu vurgulayarak VAR’ın erken bir müdahale yaptığını ifade etti. Bahattin Duran ise penaltının açık ve net olduğunu dile getirdi.

Ryan Mendes’in gördüğü kırmızı kart ile ilgili olarak Bülent Yıldırım, oyuncunun yaptığı sert hareketin kırmızı kartı gerektirecek bir faul olduğunu söyledi. Deniz Çoban ve Bahattin Duran da kırmızı kart kararının doğruluğuna vurgu yaptılar.

İrfan Can Kahveci’nin yerde kaldığı pozisyonda verilen ve iptal edilen penaltı kararı üzerinde yorum yapan yorumcular, penaltının Eysseric’in oyunu bozmadığı ve defansif bir şekilde topa müdahale ettiği için iptal edildiğini belirtti. VAR’ın doğru bir müdahalede bulunduğunu ifade ettiler.

Maçın uzatma dakikalarında Karagümrük oyuncusu penaltı beklerken hakemin kararına ilişkin görüşler de sunuldu. Deniz Çoban, pozisyonun penaltı gerektirmediğini ve oyuncunun temasta bulunmadığını belirtirken, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran da hakemin doğru bir karar verdiğini vurguladılar.

Sonuç olarak, Trio programında yapılan yorumlar neticesinde, hakem kararları genel olarak doğru bulunurken, maçta yaşanan tartışmalı pozisyonların detaylı bir şekilde analiz edildiği görüldü. Maçın farklı anlarına ilişkin yapılan yorumlar, hakem kararlarının objektifliği ve kararlılığı hakkında bilgi verdi ve maçın teknik detaylarını aydınlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Karagümrük Maçında Tartışmalı Kararlar! Hakem Yorumları Sizin İçin
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin