1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında liderliği korumaya geliyor!

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında liderliği korumaya geliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak olan müsabaka, saat 17.00’de başlayacak ve BeIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Ligdeki 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Jose Mourinho’nun takımı, 10 puanla lider durumda bulunuyor.

Kasımpaşa’da teknik direktör Sami Uğurlu’nun cezası devam ediyor. Uğurlu, ligin ilk haftasında oynanan Konyaspor maçının ardından aldığı 7 maçlık ceza nedeniyle Fenerbahçe karşısında takımının başında olamayacak. Muhtemel 11’ler ise şu şekilde olacak:

Kasımpaşa: Giannotis, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Gökhan, Sadiku, Hajradinovic, Aytaç, Ben Ouanes, Nuno Costa
Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Becao, Oosterwolde, İsmail, Fred, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko

Fenerbahçe, ligdeki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Jose Mourinho’nun önderliğindeki ekip, şu ana kadar oynadığı maçlarda sadece 1 beraberlik alarak 10 puan toplamayı başardı. Liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanından da 3 puanla dönerek zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Kasımpaşa ise teknik direktör Sami Uğurlu’nun cezası nedeniyle zor bir süreçten geçiyor. Ancak takım, sahada göstereceği direnç ve mücadele ile Fenerbahçe karşısında sürpriz bir sonuç almayı hedefliyor. Giannotis, Winck, ve Opoku gibi önemli isimlerle sahada yer alacak olan Kasımpaşa, Fenerbahçe’ye karşı güçlü bir performans sergilemeyi planlıyor.

Fenerbahçe ve Kasımpaşa arasındaki mücadele, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. İki takımın da sahaya galibiyet için çıkacağı maçta, rekabetin ve mücadelenin doruklara çıkması bekleniyor. Futbolseverler, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda gerçekleşecek olan bu karşılaşmayı heyecanla takip edecek ve sonucu merakla bekleyecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında liderliği korumaya geliyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin