1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Panathinaikos Maçı Öncesi Ataman ile Gerginlik: Polis Müdahalesi!

Fenerbahçe Panathinaikos Maçı Öncesi Ataman ile Gerginlik: Polis Müdahalesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa basketbolunun dört büyük takımının mücadele edeceği Euroleague dörtlü finali, Berlin’de başladı. Fenerbahçe, 5 yıl aradan sonra finale yükseldi ve Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos ile karşılaşacak. Aynı gün Real Madrid ve Olympiakos da karşı karşıya gelecek. Berlin Arena’daki organizasyonun ilk maçları bugün oynanacak. Fenerbahçe TSİ 19.00’da Panathinaikos’la, Real Madrid ise Olympiakos’la TSİ 22.00’de karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın şampiyonu 26 Mayıs Pazar günü belirlenecek. Şampiyonluk maçı TSİ 21.00’de yapılacakken, mağlup takımlar ise üçüncülük maçı için 18.00’de karşı karşıya gelecekler. Tüm maçlar S Sport ve EXXEN’de yayınlanacak.

Panathinaikos ile Fenerbahçe arasında yaşanan gerginlik de dikkat çekici. Panathinaikos’un Berlin’deki otele girişi sırasında Ergin Ataman’ın eşi Berna Ataman’ın bir taraftarı iterek düşürmesi üzerine polis çağrıldı. Ataman’ın polise tepki göstermesi sonucu polis tarafından itilerek asansörün içine düşürüldü.

Berlin’deki Euroleague dörtlü finali büyük heyecan yaratırken, bu önemli organizasyonun sonunda şampiyon belli olacak. Fenerbahçe’nin taraftarları, takımlarını desteklemek için Berlin’e akın etti. Diğer yandan Real Madrid ve Olympiakos taraftarları da takımlarını desteklemek için Berlin Arena’ya geldiler. Büyük bir heyecan ve rekabetin yaşanacağı Euroleague dörtlü finali, basketbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Panathinaikos Maçı Öncesi Ataman ile Gerginlik: Polis Müdahalesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin