1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Rennes’ten Djiku için Gelen Teklifi Reddetti!

Fenerbahçe, Rennes’ten Djiku için Gelen Teklifi Reddetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Fransa’dan Rennes takımının 10 milyon euro teklif ettiği Alexander Djiku transferiyle ilgili görüşmelerde bulundu. Ancak Fenerbahçe, bu teklifin yetersiz olduğunu düşünerek bu rakamın artırılmasını istedi.

Fransa’dan sonra Gana’dan gelen transfer iddialarına göre, Fenerbahçe’nin Djiku için 15 milyon euroya yakın bir gelir elde etmeyi hedeflediği belirtiliyor. Bu sebeple, Rennes takımının 10 milyon euro teklifini yetersiz bulan Fenerbahçe, bu rakamın artırılması talebinde bulundu. Taraflar arasında anlaşma sağlanması durumunda transferin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek.

Sezon boyunca Strasbourg’dan transfer edilen Djiku, Fenerbahçe formasıyla başarılı bir performans sergiledi. 29 yaşındaki futbolcu, takımının ilk yılında 36 maçta forma giyerek 3 gol atıp 2 asist yapma başarısı gösterdi. Bu performansıyla Fenerbahçe tarafından beğenilen Djiku, takımın önemli bir oyuncusu haline geldi.

Fenerbahçe’nin, Rennes’in 10 milyon euro teklifine olumsuz yanıt vererek teklifi yetersiz bulduğunu açıkladığı transfer görüşmelerinde taraflar arasında anlaşma sağlanması için müzakereler sürüyor. Fenerbahçe’nin Djiku için belirlediği fiyat aralığının Rennes takımı tarafından karşılanması durumunda transferin tamamlanması bekleniyor.

Transfer süreci devam eden Djiku’nun, Fenerbahçe üzerinde önemli bir yere sahip olduğu ve kulübün gelecek hedeflerinde önemli bir rol oynayabileceği belirtiliyor. Fenerbahçe yönetimi, takımın gücünü artırmak ve gelecek sezon daha başarılı bir performans sergilemek adına Djiku gibi yetenekli futbolcuları kadrosuna katmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Rennes’ten Djiku için Gelen Teklifi Reddetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin