1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Seçimlerinde Stadyum Vaatleri: Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu?

Fenerbahçe Seçimlerinde Stadyum Vaatleri: Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak seçimlerle yeni başkanını belirlemek için harekete geçiyor. Mevcut başkan Ali Koç, 2018 yılında göreve geldiğinden beri takımı şampiyonluğa taşıyamamanın hasretini yaşarken, bu kez de rakibi Aziz Yıldırım ile karşı karşıya gelecek. Her iki başkan adayı da stadyumla ilgili vaatlerde bulunarak taraftarların dikkatini çekti. Yıldırım, stadın kapasitesini 60 bine çıkarmayı vadederken, Koç, çatıya Mustafa Kemal Atatürk’ün isminin yazılacağını duyurdu.

Başkan adaylarından Ali Koç’un, Süper Lig’e geldiği 2018 yılından bu yana şampiyonluk yaşama arzusu devam ediyor. Bu sezon da aday olan Koç’un rakibi Aziz Yıldırım ise kulübün eski başkanı ve Ali Koç’un rakibi olarak çıkıyor. Her iki başkan adayı da seçim öncesi taraftarlarına çeşitli vaatlerde bulunuyor.

Aziz Yıldırım, stadın kapasitesini büyüterek yeni bir görünüm kazandırma vaadinde bulunurken, Ali Koç ise stadın çatısını değiştirip Mustafa Kemal Atatürk yazılacağını söylüyor. Ancak taraftarlar, Koç’a yöneltilen eleştirilerde, neden daha önce bu değişiklikleri yapmadığına dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda Ali Koç, stadın adının Atatürk Stadı olacağını açıklamış ancak bu değişiklik gerçekleşmemişti.

Aziz Yıldırım ise seçilmesi durumunda basketbol takımının başına Ömer Onan’ı getireceğini ve mevcut koç Sarunas Jasikevicius’la devam edeceklerini belirtiyor. Yıldırım, Bahçeşehir Koleji takımı yöneticilerinin Fenerbahçe aleyhine paylaşımlar yaptığını belirterek, göreve gelmesi halinde bu duruma müdahale edeceğini açıkladı.

Seçimler öncesinde her iki başkan adayı da taraftarların desteğini alabilmek adına çeşitli vaatlerde bulunuyor ve projelerini açıklıyor. Taraftarlar ise yeni başkanlarının takıma nasıl bir vizyonla liderlik edeceğini merakla beklerken, Fenerbahçe camiası seçim sonuçlarını heyecanla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Seçimlerinde Stadyum Vaatleri: Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin