1. Haberler
  2. Ankara
  3. Fenerbahçe Sportif Direktörü Branco’dan flaş açıklamalar: Yeni sezon öncesi transferlerde son durum ne?

Fenerbahçe Sportif Direktörü Branco’dan flaş açıklamalar: Yeni sezon öncesi transferlerde son durum ne?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Ankara’da bulunan Başkan Ali Koç’un imza törenine katılamadığını belirterek, yeni transferleri ve sözleşme yenileyen oyuncuları tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu ilk maçındaki karşılaşmaya odaklandıklarını vurgulayan Branco, yeni sezon öncesinde taraftarları önünde maç oynamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Fenerbahçe’nin sportif direktörü, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanının seçimiyle ilgili yorum yapmaktan kaçındığını ve demokratik bir seçim sonucunda yeni başkana tebriklerini ilettiğini söyledi. Transfer çalışmaları hakkında konuşan Branco, rasyonel olarak hareket etmek zorunda olduklarını ve transferlerin büyük bir kısmını tamamladıklarını belirtti. Geçen sezonki performanslarını sürdürmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Transferin son günlerini dikkate alarak hızlı ve etkili bir şekilde doğru oyuncuları kadroya katmayı hedeflediklerini söyleyen Branco, transfer her zaman fırsatlarla dolu olduğunu ve bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade etti. Özellikle önemli oyuncuları takımda tutmak istediklerini belirten Branco, Ferdi gibi kilit isimleri kaybetmek istemediklerini vurguladı.

Sarı-lacivertli ekibin yeni transferlerinden Allan Saint-Maximin, Fenerbahçe’ye gelme sebebini Mario Branco’nun etkili ikna sürecine bağladı. Şampiyonluk yolunda katkı sağlamak için burada olduğunu belirten Saint-Maximin, takım içindeki rekabetin kendisini daha da motive ettiğini söyledi. Önemli bir camiaya gelmekten mutlu olduğunu ifade etti.

Başka bir transfer olan milli futbolcu Cenk Tosun, Fenerbahçe’ye katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu yolculukta takım arkadaşlarıyla birlikte mücadele edeceğini söyledi. Tecrübeli golcü, hoca ile yaptığı görüşmeler sonucunda projeye inandığını ve burada başarılı olmak istediğini belirtti.

Fenerbahçe’nin genç oyuncularından Ertuğrul Çetin, yeni kontrat imzalamanın verdiği mutluluğu paylaşırken, gelecekte daha çok çalışarak güvenilir bir oyuncu olmayı hedeflediğini söyledi. Takımın diğer yeni transferlerinden Levent Mercan ve Oğuz Aydın da takıma katılmaktan mutluluk duyduklarını ve hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Sportif Direktörü Branco’dan flaş açıklamalar: Yeni sezon öncesi transferlerde son durum ne?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin