1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Süper Lig’de Dış Sahada 10. Galibiyetini Aldı ve Rekor Kırdı!

Fenerbahçe, Süper Lig’de Dış Sahada 10. Galibiyetini Aldı ve Rekor Kırdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Süper Lig’de dış sahada oynadığı maçlarda başarılı bir grafik çizerek rekor kırdı. Fatih Karagümrük ile karşılaşan Fenerbahçe, Edin Dzeko ve Michy Batshuayi’nin golleriyle 2-1 galip gelerek üst üste 10. dış saha galibiyetini aldı. Bu sezon sadece bir beraberlik yaşayan sarı-lacivertliler, 15 galibiyet elde etti. Bu süreçte Samsunspor, Beşiktaş, Trabzonspor gibi rakiplerini de deplasmanda mağlup ederek 46 puan topladı.

Fenerbahçe, dış sahada oynadığı 16 maçta 38 gol atarken, 10 maçta kalesini gole kapattı. Bu performansla birlikte sarı-lacivertliler, üst üste 10 galibiyet alarak bir sezonda bu sayıya ulaşan ilk ekip oldu. Bu sezon dış sahada aldıkları 15. galibiyetle bir önceki sezonun rekorunu egale eden Fenerbahçe, 2020-2021 sezonunda 14 galibiyet almıştı. Sarı-lacivertliler, 2010-2011 sezonunda 9 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı ancak bu sezon bu sayıyı aşarak rekor kırdı.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, ligde kalan bölümde dış sahada 1 puan alması halinde puan rekorunu egale edecek, daha fazla puan alması durumunda ise rekoru kıracak. Takım, bir sonraki hafta Sivasspor deplasmanına konuk olacak. Fenerbahçe, bu sezon dış sahada gösterdiği performansla taraftarlarını sevindirirken, liderlik yolundaki iddiasını da sürdürmekte kararlı görünüyor.İHA tarafından sağlanan bilgiye göre.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Süper Lig’de Dış Sahada 10. Galibiyetini Aldı ve Rekor Kırdı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin