1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fatih Karagümrük Galibiyetini Değerlendirdi: İşte Açıklamaları!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fatih Karagümrük Galibiyetini Değerlendirdi: İşte Açıklamaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fatih Karagümrük ile yaptıkları maçı 2-1 kazandıktan sonra basın toplantısı düzenledi. Kartal, maça fazla hazırlanma şansları olmadığını belirtti. Fatih Karagümrük’ün güçlü bir rakip olduğunu bildiklerini söyleyen Kartal, ilk yarıda istedikleri performansı sergileyemediklerini ancak devre arasında oyuncuları toplayarak maçı çevirmeleri gerektiğini konuştuklarını dile getirdi. İkinci yarıya iyi başladıklarını ve kendi oyunlarına döndüklerinde pozisyonlar bulduklarını, gol attıklarını söyledi. Karagümrük’ün iyi bir takım olduğunu vurgulayan Kartal, rakip takımın hazırlıklı olduğunu belirtti ve takımına başarılar diledi.

Kartal, kendi yaptıklarının ortada olduğunu ve devam edeceğini söyledi. Başkalarının ne söylediğinin kendisini ilgilendirmediğini belirten Kartal, takımına güvendiğini ve Olympiakos maçında takımına 3-0 geri düştüklerinde bile dik durduklarını ifade etti. Teknik direktör, oyuncularıyla samimi bir ilişkisi olduğunu ve onlara formalarını hak edenlerin verildiğini belirtirken, Batshuayi’nin samimi bir oyuncu olduğunu ve onunla ikna ederek bugünlere geldiklerini dile getirdi. Genel olarak takımın menfaatini göz önünde bulundurduğunu belirten Kartal, tecrübeyle yönlendirdiklerini söyledi.

Yabancı VAR hakemlerinin uygulamasının gelişeceğine inandığını belirten Kartal, hakemlerin maçları doğru bir şekilde yönettiğini belirtti. Şampiyonluk yarışına da değinen Kartal, rakipleriyle sezon boyunca devam eden rekabetin sezon sonuna kadar süreceğini ve her maça rakiplerine göre planlar yaptıklarını ifade etti. En önemli maçlarının Olympiakos maçı olduğunu söyleyen Kartal, yarı finale yükselmek için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fatih Karagümrük Galibiyetini Değerlendirdi: İşte Açıklamaları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin