1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: “Oyuncularım Türkiye’nin En İyi Takımı Kim Herkese Gösterdi!”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: “Oyuncularım Türkiye’nin En İyi Takımı Kim Herkese Gösterdi!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, oyuncularının 10 kişiyle Türkiye’nin en iyi takımını nasıl yendiklerini gösterdiklerini belirtti. Maçı kazanmak için geldiklerini ifade eden Kartal, takımının maç boyunca disiplinli ve planlı bir oyun sergilediğini vurguladı. İlk yarıda 10 kişi kalmasına rağmen oyuncularının plana bağlı kaldığını söyleyen Kartal, maçın hemen hemen eşit bir şekilde geçtiğini belirtti. Kartal, oyuncularına güvendiğini ve inandığını, takım olarak karakter koyduklarını dile getirdi.

Oyuncularının performansından memnun olan Kartal, Galatasaray’ın hücumda etkisiz kaldığını ve attıkları golün organizasyon açısından başarılı olduğunu söyledi. Takımının 21 maç sonra Galatasaray’ı mağlup etmesinin önemli olduğunu belirten Kartal, taraftarlara unutamayacakları bir gece yaşattıklarını ifade etti. Şampiyonluğa inandığını ve bunun için çalıştıklarını söyleyen Kartal, takımının sosyal medya trolleriyle uğraşmasına rağmen hedeflerine odaklandıklarını dile getirdi. Tüm Fenerbahçelileri İstanbulspor maçına davet eden Kartal, şampiyonluk yolunda takımına destek istedi.

Hafta içinde Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho ile görüştüğü iddialarına da değinen Kartal, bu tür spekülasyonların takımın moralini bozduğunu belirtti. Derbi öncesinde böyle bir durumla karşılaşmalarının hoş olmadığını söyleyen Kartal, taraftarlara armağan ettikleri galibiyetin önemli olduğunu vurguladı. Kendisine soru sormak istemeyen Kartal, maçın heyecanını kutlayarak sözlerini noktaladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: “Oyuncularım Türkiye’nin En İyi Takımı Kim Herkese Gösterdi!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin