1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal: “Trabzonspor Maçını Düşünerek Bir Plan Üzerinden Oynadık” – Turu Geçtik!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal: “Trabzonspor Maçını Düşünerek Bir Plan Üzerinden Oynadık” – Turu Geçtik!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Union Saint Gilloise maçının ardından takımın performansını değerlendirdi. Turu geçmenin önemli olduğunu vurgulayan Kartal, oyuncularının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu belirtti. Maç öncesinde yaşanan sakatlık sorunları hakkında bilgi veren Kartal, Mert Hakan’ın durumunun hala net olmadığını ifade etti. İlk maçta ortaya koydukları stratejinin işe yaradığını ve bugünkü maça da aynı ciddiyetle hazırlandıklarını söyledi. Maçı Trabzonspor maçını da düşünerek oynadıklarını ifade eden Kartal, takımın gelecek maçlara odaklanmaya devam edeceğini belirtti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında sahasında Union Saint-Gilloise’ı konuk etti. Sarı-lacivertli ekip maçı 1-0 kaybetse de ilk maçı 3-0 kazandığı için çeyrek finale yükselmeyi başardı. Teknik Direktör İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı açıklamada oyuncularını tebrik etti. Turu geçmeyi hedeflediklerini ve bunu başardıklarını belirten Kartal, takımın performansından memnuniyetini dile getirdi.

Mert Hakan’ın sakatlık durumu hakkında bilgi veren Kartal, hafta içinde kasığında ufak bir sorunu olduğunu ancak maça çıkabileceğini düşündüklerini açıkladı. Ancak maç esnasında arka adalesinde bir çekme yaşandığını belirten Kartal, durumunun net olmadığını ve durumu yakından takip ettiklerini dile getirdi. İlk maçta uyguladıkları stratejiyi övmeyi de ihmal etmeyen Kartal, oyuncularının plana sadık kaldığını ve istedikleri sonucu aldıklarını belirtti.

Maçı Trabzonspor maçını da düşünerek oynadıklarını ifade eden Kartal, beklenmedik bir gol yemelerine rağmen turu geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi. Sakat oyuncuları düşünerek ve gelecek maçlara odaklanarak bir plan üzerinden oynadıklarını belirten Kartal, oyuncularını kutladı. Takımın çeyrek finale yükselmesiyle birlikte önlerindeki maçlara daha motive bir şekilde hazırlanacaklarını belirten Kartal, taraftarlara da destekleri için teşekkür etti. Maçın sonunda Union Saint-Gilloise’a başarılar dileyen Kartal, takımının performansından gurur duyduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal: “Trabzonspor Maçını Düşünerek Bir Plan Üzerinden Oynadık” – Turu Geçtik!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin