1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Şampiyonluk Sözleriyle Motive Edici Toplantısı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Şampiyonluk Sözleriyle Motive Edici Toplantısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos’a elenerek büyük bir üzüntü yaşadı. Bu durumun ardından teknik direktör İsmail Kartal ve oyuncular arasında bir toplantı gerçekleştirildi. Kartal, futbolcularına güven aşılarken şampiyonluk hedefinden vazgeçilmediğini vurguladı. Takım kaptanı Edin Dzeko da taraftarlardan destek isteyerek Süper Lig şampiyonluğu için umut verdi.

Fenerbahçe, sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da kupa hedefleyerek sezona başladı ancak Rakipleri Olympiakos’a elenince sadece Süper Lig şampiyonluğu hedefi kaldı. İsmail Kartal, oyuncularına moral verirken rakipleri Galatasaray hakkında da konuştu. Dzeko ise taraftardan destek isteyerek büyük başarılar elde etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İsmail Kartal ve takımı, Olympiakos maçının ardından moral bozukluğunu atlatarak lige odaklandı. Sivasspor deplasmanına odaklanan takım, artık tek bir hatayı bile affetmeyeceklerini belirtti. Kartal, oyuncularını motive ederek Süper Lig şampiyonluğu için harekete geçmeye kararlı olduğunu ifade etti.

Kartal’ın oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, geçmişteki hataları geride bırakarak Galatasaray’ın değil kendi performanslarına odaklanmaları gerektiğini vurguladı. Ligde kalan maçlarda birlikte hareket ederek şampiyonluğu taraftarlarına hediye etmeyi hedeflediklerini belirtti. Kartal, oyuncularına güvenerek kupayı kazanarak tarihe geçmelerini istedi.

Fenerbahçe, yaşadığı başarısızlık sonrasında şampiyonluk hedefinden vazgeçmeyerek oyuncularını motive etmeye odaklandı. İsmail Kartal’ın liderliğindeki takım, kenetlenerek büyük bir motivasyonla lige odaklandı. Edin Dzeko’nun taraftarlardan destek istemesi ve Kartal’ın oyuncularına güven aşılaması, takımın birlikte hareket ederek hedeflerine ulaşma kararlılığını ortaya koyuyor. Süper Lig’de kalan maçlarda Fenerbahçe’nin performansı ve oyuncuların motivasyonu kritik olacak. Takım, taraftarlarına şampiynluğu armağan etmek için var gücü ile mücadele edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Şampiyonluk Sözleriyle Motive Edici Toplantısı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin