1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho, Zalewski için devrede!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho, Zalewski için devrede!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, Polonyalı kanat oyuncusu Nicola Zalewski için çalışmalarını hızlandırdığı ortaya çıktı. Ezeli rakibi Galatasaray’ın da transfer etmek istediği Zalewski için Fenerbahçe’nin devreye girdiği belirtildi. Galatasaray’ın Roma kampında Zalewski transferi için uğraş verdiği ancak başarılı olamadığı biliniyor. Fenerbahçe ise Zalewski’yi kadrosuna katmak için Jose Mourinho’nun da onayını alarak adımlar atmaya başladı.

Fenerbahçe’nin, 22 yaşındaki Nicola Zalewski’yi devre arasında transfer etmeyi planladığı biliniyor. Jose Mourinho’nun Zalewski ile yaptığı telefon görüşmesinde genç oyuncuya kendisini kadrosunda görmek istediğini belirttiği ortaya çıktı. Mourinho’nun, Zalewski’ye “Benden haber bekle” dediği ve başka bir kulüple anlaşmamasını istediği biliniyor. Zalewski’nin 2 yıl önce ‘Golden Boy’ ödülünü kazandıktan sonra Mourinho ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirttiği biliniyor.

Nicola Zalewski, 2 yıl önce ‘Golden Boy’ ödülünü kazandıktan sonra Roma’nın A takımında forma giymeye başlamıştı. Mourinho’nun da desteğiyle A takıma yükselen Zalewski, 109 maçta 2 gol atıp 7 asist yaparak kendini kanıtlamıştı. Ancak Roma, Zalewski’nin Galatasaray’a gitmek istememesi üzerine genç oyuncuyu kadro dışı bıraktı. Bu durum da Zalewski’nin devre arasında Roma’dan ayrılacağına işaret ediyor. Zalewski’nin mevcut piyasa değeri 12 milyon euro ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Fenerbahçe’nin Zalewski’yi kadrosuna katma çabaları devam ederken, Galatasaray’ın da genç oyuncuyu istediği ama transferde başarılı olamadığı ortaya çıktı. Mourinho’nun Zalewski’yi tekrar kadrosuna katma isteği, genç oyuncunun da Portekizli teknik adama olan sevgi ve saygısıyla birleşerek transfer sürecini şekillendirecek gibi görünüyor. Fenerbahçe’nin Zalewski transferinde başarılı olup olamayacağı ve genç oyuncunun hangi kulübe gideceği merak konusu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho, Zalewski için devrede!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin