1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho’nun Tartışmalı Kararı! Krunic’e Neden Şans Veriyor?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho’nun Tartışmalı Kararı! Krunic’e Neden Şans Veriyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, sarı-lacivertli taraftarların tepkilerine rağmen ısrarla Rade Krunic’e forma vermesi gündeme geldi. Portekizli teknik adamın tercihi X ile çok konuşulurken, futbolseverler bu durumu esprili bir şekilde yorumladı. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Fransız ekibi Lille’ye deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin golleri 12. dakikada Tiago Santos ve 90+1. dakikada Edon Zhegrova’dan gelirken, Fenerbahçe’nin tek golünü ise 80. dakikada İrfan Can Kahveci attı. Rövanş karşılaşması ise 13 Ağustos Salı günü İstanbul’da oynanacak.

Mourinho’nun Krunic’e verdiği forma şansı sonrasında taraftarların tepkilerinin arttığı görüldü. İsviçre ekibi Lugano ile oynanan maçlarda da forma giyen Krunic, Lille karşısında da ilk 11’de sahaya çıktı ve beklenen performansı sergileyemedi. Bu durum, taraftarların eleştirilerine neden oldu. Bunun üzerine sosyal medyada İahaber’in geçtiğimiz yıllarda yayınladığı ‘Aykut Kocaman ile Ozan Tufan arasındaki konuşma’ başlıklı haber manşeti yeniden popüler hale geldi. Kullanıcılar, Mourinho’nun Krunic tercihini Kocaman’ın kararına benzeterek espriyle karşıladılar.

Bosna Hersekli Krunic, Lille maçındaki etkisiz performansıyla tepkilerin odak noktası haline geldi. Geçtiğimiz sezon devre arasında Milan’dan kadroya katılan 6 milyon euro piyasa değerine sahip olan deneyimli oyuncu, Fenerbahçe formasıyla 20 maça çıktı. Ancak bu maçlarda gol atamazken, 1 asist kaydetti. Mourinho’nun Krunic’e olan ısrarı ve oyuncunun performansı, taraftarlar arasında geniş çapta tartışma konusu haline geldi. Taraftarlar, manşetlerle olayı ti’ye alırken, futbolseverler arasında da esprili yorumlar yapıldı. Sonuç olarak, Krunic’in performansı ve Mourinho’nun tercihleri, Fenerbahçe camiasında büyük ilgiyle takip ediliyor ve olumlu-olumsuz yorumlara konu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho’nun Tartışmalı Kararı! Krunic’e Neden Şans Veriyor?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin