1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lugano Rövanşı İçin Sona Doğru Hazırlanıyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lugano Rövanşı İçin Sona Doğru Hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsviçre ekibi Lugano ile yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına devam ediyor. Takım, bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürmek için Can Bartu Tesisleri’nde antrenman yaptı. Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Daha sonra futbolcular 2 gruba ayrılarak pas çalışması yaptı ve taktiksel, bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Takım, yarın yapılacak antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda FC Lugano’yu ağırlayacak. İsviçre temsilcisi Lugano ile yapılacak rövanş maçı öncesi Fenerbahçe, antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor. Takım bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde toplandı ve antrenmana başladı. Mourinho’nun yönetimindeki antrenman, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından futbolcular 2 gruba ayrılarak pas ve taktiksel çalışmalar yaptı. Takım, yarın yapılacak antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda FC Lugano ile karşılaşacak. İsviçre temsilcisi Lugano’yu konuk edecek olan Fenerbahçe, yapılan antrenmanlarla maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, Can Bartu Tesisleri’nde toplandı ve antrenmana başladı. Antrenman, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından futbolcular gruplara ayrılarak pas ve taktiksel çalışmalar yaptı. Antrenmanın ardından takım yarın yapılacak antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda FC Lugano ile yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına devam ediyor. Takım, Can Bartu Tesisleri’nde antrenman yaptı. Antrenmanda, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlandı. Futbolcular daha sonra gruplara ayrılarak pas ve taktiksel çalışmalar yaptı. Mourinho yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ardından takım, yarın yapılacak antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lugano Rövanşı İçin Sona Doğru Hazırlanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin