1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Fenerbahçe’de Jose Mourinho yönetiminde sıkı hazırlıklar devam ediyor: İşte detaylar!

Fenerbahçe’de Jose Mourinho yönetiminde sıkı hazırlıklar devam ediyor: İşte detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’nın Graz kentinde devam ediyor. Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası Tesisleri’nde ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi. Daha sonra İstanbul’a dönüş yapan takım, Temmuz ayının ilk gününde Avusturya’nın Bad Waltersdorf kasabasında kampa girdi. Mourinho, takımı sıkı bir programla çalıştırırken, antrenmanlarda oyuncularından bir saat önce sahaya iniyor ve günde iki antrenman yapıyor. Futbolcular, kamp sürecinde yorucu ancak verimli bir çalışma temposu olduğunu belirterek Mourinho’nun detaycı yaklaşımından memnuniyetlerini dile getirdiler.

Portekizli teknik adam, taktik çalışmalarında oyuncularını sürekli olarak uyararak ve detayları anlatarak oyunu durduruyor. Mourinho, futbolculardan sadece antrenmanlarda değil, antrenmanlar dışında da bireysel olarak iletişim kurarak takımı tek tek analiz ediyor. İdmanlarda dron kullanarak da her detayı kaydeden deneyimli çalıştırıcı, ekibiyle birlikte antrenmanların analizini yapıyor ve takımın gelişimine katkı sağlıyor.

Mourinho’nun çalışmalarının odak noktası fiziksel dayanıklılık ve kondisyon üzerine. İtalyan atletik performans antrenörüyle birlikte, takımın fiziksel seviyesini artırmaya yönelik zorlayıcı antrenmanlar uygulanıyor. Fitness salonu ile antrenman sahasının aynı alanda olmasından dolayı oyuncuların erken gelip kondisyon çalışmaları yapmaları sağlanıyor. Mourinho, zaman zaman dayanıklılık antrenmanlarını yarışma formatında uygulayarak oyuncuların mücadele gücünü artırmayı hedefliyor. Teknik adam, Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne ek fitness ekipmanları getirerek takımın gelişimine destek oluyor.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi Mourinho önderliğindeki çalışmalarla takımı en iyi seviyeye taşımayı hedefliyor. Mukemmel kampta antrenmanlarla birlikte fiziksel, taktiksel ve bireysel anlamda oyuncuların gelişimini sağlamak için sıkı bir program uygulanıyor. Mourinho’nun detaycı ve disiplinli yaklaşımıyla takımın performansının artması ve yeni sezonda başarılı olması planlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’de Jose Mourinho yönetiminde sıkı hazırlıklar devam ediyor: İşte detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin