1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Jose Mourinho’dan Sonra Şimdi de Stefano Pioli Geliyor mu?

Fenerbahçe’de Jose Mourinho’dan Sonra Şimdi de Stefano Pioli Geliyor mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonuna iddialı bir başlangıç yapmış olsa da ilerleyen süreçte form kaybı yaşamıştır. Başlangıçta hedefledikleri 4 kupa yerine yalnızca Süper Lig şampiyonluğu hedefi kalmıştır. Şu anda ligde lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde olan sarı-lacivertli takım, şampiyonluk umutlarını mucizelere bırakmış durumdadır. Bu durumda teknik direktör İsmail Kartal’ın geleceği tartışma konusu olmuştur. Fenerbahçe’nin bu sezonu muhtemelen kupasız kapatacağı öngörülmektedir.

Öte yandan, Fenerbahçe’de başkanlık seçimlerinin yaşanacak olmasıyla birlikte adaylardan Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho’yu teknik direktörlük için istemesi büyük yankı uyandırmıştır. Yıldırım, dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Mourinho ile görüştüklerini ve anlaşmaya yakın olduklarını duyurmuştur. Ayrıca Yıldırım, Mourinho ile anlaşma sağlanması durumunda seçimi kaybetse bile Mourinho’nun maliyetinin yarısını karşılayacağını açıklamıştır.

Fakat Aziz Yıldırım’ın Mourinho konusundaki adımlarının ardından Fenerbahçe’nin Başkanı Ali Koç’un talimatıyla Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli ile görüşme yapıldığı ortaya çıkmıştır. Sportif direktör Mario Branco’nun Pioli’nin temsilcisiyle temas kurduğu ve 58 yaşındaki İtalyan teknik adamın şartlarını sorduğu belirtilmiştir. Pioli, Milan’da şampiyonluğa ulaşmasına rağmen Inter’in 18 puan gerisinde kalmaları sonrasında takımdan ayrılmayı düşündüğü ifade edilmiştir.

İtalyan ekibi Milan’ın Pioli ile devam etmemeye sıcak baktığı ve teknik direktör Pioli’nin de yeni bir kulüp arayışında olduğu bilinmektedir. Fenerbahçe’nin teknik direktör arayışları, Mourinho ve Pioli gibi dünya çapındaki isimlerle yapılan görüşmelerle gündemde yerini korumaktadır. Sarı-lacivertli takımın gelecek sezon için hangi teknik direktörle anlaşacağı ise merak konusu olmaya devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’de Jose Mourinho’dan Sonra Şimdi de Stefano Pioli Geliyor mu?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin