1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Oosterwolde’den Müjdeli Haber: Ameliyat Sonrası Geri Dönüş başlığı ile dikkat çekebilir.

Fenerbahçe’de Oosterwolde’den Müjdeli Haber: Ameliyat Sonrası Geri Dönüş başlığı ile dikkat çekebilir.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında Olympiakos’a karşı oynadığı maçta sakatlanan Jayden Oosterwolde, daha sonra ameliyat oldu. Ancak Hollandalı futbolcu kısa sürede toparlandı ve bireysel antrenmanlara başladı. Oosterwolde’nin Süper Lig’de kalan haftalarda takıma geri dönmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncular ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladılar. Ardından gruplara ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptılar. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı ve takım yarın yapacakları idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Olympiakos maçında sakatlanan ve ameliyat olan Jayden Oosterwolde, beklenenden hızlı bir şekilde iyileşerek takıma geri döndü. Hollandalı futbolcu meniküsünden geçirdiği operasyon sonrası sezona veda etmesi beklenirken, bireysel çalışmalara başladı. Oosterwolde’nin ligin kalan haftalarında takıma katılması bekleniyor. Bu sezon Fenerbahçe’de toplam 41 maçta forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, 2 gol kaydetti.

Fenerbahçeli taraftarlar ve teknik ekip, Oosterwolde’nin hızlı bir şekilde iyileşmesi sebebiyle sevinçli. Sakatlığından kısa sürede kurtulan genç oyuncunun takıma geri dönmesi, takımı için büyük bir moral kaynağı olacak. Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarına devam ederken, taraftarlar da Oosterwolde’nin performansını merakla bekliyor.

Jayden Oosterwolde’nin hızlı bir şekilde iyileşmesi ve takıma geri dönmesi, Fenerbahçe için önemli bir gelişme. Genç yıldız, ameliyat sonrası motivasyonunu koruyarak bireysel çalışmalara başladı ve ligin kalan haftalarında takıma katılması bekleniyor. Fenerbahçe, önümüzdeki maçlarda Oosterwolde’nin performansından faydalanmayı umut ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’de Oosterwolde’den Müjdeli Haber: Ameliyat Sonrası Geri Dönüş başlığı ile dikkat çekebilir.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin