1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’den Mourinho’dan Ryan Kent’e olumsuz karar!

Fenerbahçe’den Mourinho’dan Ryan Kent’e olumsuz karar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe takımının başındaki hocası olan Jose Mourinho, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımda listeye giremeyen İngiliz futbolcu Ryan Kent için olumsuz bir rapor verdi. Takımda yeni bir yapılanmaya gitmek isteyen Fenerbahçe’de, gelecek sezonun kadrosu kadar ayrılacak futbolcular da merak konusu haline geldi. Sarı-lacivertli ekipte ilk ayrılacak isim olarak Ryan Kent’in belirlenmesi, takımın gelecek sezon için yapacağı değişiklikleri gösteriyor.

27 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu, Mourinho tarafından geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında oynatılmayan ve kadro dışı kalan bir oyuncu olarak değerlendirildi. Mourinho’nun olumsuz raporu sonrasında, Ryan Kent’in bonservisi eline verilerek takımdan gönderilmesi kararlaştırıldı. Kendisine 2027 yılına kadar kontratı bulunan Kent’in, gelecek sezon Fenerbahçe forması giymeyeceği kesinleşti.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Ryan Kent, hocası Jose Mourinho’nun güvenini kaybetti. Mourinho’nun raporuyla birlikte, Fenerbahçe yönetimi de Kent’in takımdan ayrılması yönünde bir karar aldı. Kanat oyuncusunun bonservisinin eline verilerek gönderileceği açıklandı.

Fenerbahçe’de gelecek sezon için yapılacak olan yeniden yapılanma sürecinde, birçok futbolcunun durumu belirsizliğini korurken, Ryan Kent’in takımdan ayrılmasının ilk adım olması bekleniyor. Kent’in Fenerbahçe macerasının sona ermesiyle, takımın hücum hattında yapılacak olan değişikliklerin ne yönde olacağı merak konusu haline geldi.

Jose Mourinho’nun verdiği olumsuz rapor sonrasında, Fenerbahçe’nin Ryan Kent’i gönderme kararı alması, takımın gelecek sezon için yapacağı kadro planlamasında ilk adım olarak görülüyor. Kent’in bonservisinin eline verilerek takımdan ayrılacak olması, Fenerbahçe için başlayacak olan transfer döneminde, gözleri diğer olası ayrılıklara çevirmiş durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’den Mourinho’dan Ryan Kent’e olumsuz karar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin