1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Eski Yıldızı Eljif Elmas’tan Fatih Terim Açıklaması: “Milli Takım İçin Teklif Geldi”

Fenerbahçe’nin Eski Yıldızı Eljif Elmas’tan Fatih Terim Açıklaması: “Milli Takım İçin Teklif Geldi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe forması giymiş olan ve şu anda Almanya ekibi RB Leipzig formasıyla mücadele eden Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas, Türkiye Milli Takımı’nın teknik direktörü Fatih Terim’in kendisini milli takıma davet etmek istediğini açıkladı. Kuzey Makedonya Milli Takımı’nın Antalya’daki hazırlık maçları sırasında konuşan Elmas, Türkiye ile olan bağının kopmadığını ve Türkiye’deki derbilerin zorlu geçtiğini söyledi. Antalya’da bulunan milli takım kampında Trabzonspor-Fenerbahçe maçının tartışıldığını ve Enis Bardhi ile olaylı bir karşılaşma yaşadıklarını belirtti.

Elmas, Trabzonspor ile oynadığı ilk maçı hatırlayarak o maçtaki ateşli atmosferi anlattı. Ayrıca Türk Milli Takımı’na davet edildiği dönemde tercihini Kuzey Makedonya’dan yana kullandığını ve böylece yurt dışında oynamama cezasından kurtulduğunu ifade etti. Aynı zamanda Arda Güler’in fiziksel olarak gelişmesi gerektiğini ve Real Madrid’de bunu başarabileceğini söyledi. Elmas, futbolculuk kariyerinde oruç tutmayı ve futbolu birbirinden ayırmayı başardığını da vurguladı. İtalya’ya transfer olduğunda Türkiye’den farklı bir futbol deneyimi yaşadığını ve Serie A’nın Türkiye Liginden daha kaliteli olduğunu belirtti.

RB Leipzig’e transfer olan Eljif Elmas, İtalyan futbolunun Türk futboluna göre daha taktiksel olduğunu ve tribün atmosferinin Türkiye’deki gibi ateşli olmadığını belirtti. Elmas ayrıca, Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını dileyerek şampiyonluk yarışını da değerlendirdi. Son olarak, Türkiye taraftarlarını eşsiz olarak nitelendirerek Türk futbol coşkusunu diğer ülkelerde yaşamadığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Eski Yıldızı Eljif Elmas’tan Fatih Terim Açıklaması: “Milli Takım İçin Teklif Geldi”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin