1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Gözünden Ayrılacak Olan Mert Hakan Yandaş İçin Karar Belli!

Fenerbahçe’nin Gözünden Ayrılacak Olan Mert Hakan Yandaş İçin Karar Belli!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, teknik direktör İsmail Kartal’ın Konyaspor maçında beklenen performansı gösteremedi. Mücadeleye ilk 11’de başlamasına rağmen devre arasında oyundan alınan 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun sezon sonunda sözleşmesi sona erecek. Sarı-lacivertli kulübün, Mert Hakan’ın sözleşmesini uzatmayacağı kararlaştırıldı.

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 25 maça çıktı ve bu maçlarda 3 gol atarak 6 asist yapmayı başardı. Ancak performansı beklenen seviyede olmadığı için kulüp tarafından sözleşmesinin uzatılmayacağı belirtildi.

Fenerbahçe’nin kaptanlarından biri olan Mert Hakan Yandaş, sezon sonunda sergilediği performans nedeniyle yeni sözleşme teklifi alamayacak. Kulüp yönetimi, oyuncunun sözleşmesini uzatmama kararını teknik direktörle birlikte aldı. Bu kararda, Mert Hakan’ın sezon boyunca istikrarlı bir performans gösterememesinin etkili olduğu belirtildi.

29 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe’de geçirdiği süre boyunca önemli katkılar sağladı. Ancak bu sezon takımıyla yaşadığı performans düşüklüğü, sözleşmesinin uzatılmamasına neden oldu. Kulüp yetkilileri, Mert Hakan’ın sözleşmesini uzatmama kararını netleştirdi ve sezon sonunda serbest oyuncu konumuna geçeceği açıklandı.

Fenerbahçe’nin tecrübeli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, sezon sonunda sözleşmesinin uzatılmayacağını öğrendi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Mert Hakan’ın performansının beklentileri karşılamadığı ve yeni bir sözleşme teklifi almayacağı belirtildi. Bu kararın alınmasındaki en büyük etken, oyuncunun sezon boyunca istikrarsız bir performans sergilemesi olarak açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Gözünden Ayrılacak Olan Mert Hakan Yandaş İçin Karar Belli!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin