1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Hedefi Uzakta: Krunic İstediği Noktada Değil

Fenerbahçe’nin Hedefi Uzakta: Krunic İstediği Noktada Değil

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin zorunlu satın alma opsiyonu nedeniyle bonservisi alınan Rade Krunic, beklenen performansın altında kalarak Torino ve Empoli’nin ilgisini çekti. Ancak, Krunic daha iddialı bir takımda oynamak istediği için bu tekliflere sıcak bakmadı. Geçen sezon kiralandığı Fenerbahçe’de büyük hayal kırıklığı yaratan Boşnak orta saha oyuncusu, sezon sonunda 3.5 milyon euroya bonservisi alındı. Ancak bu sezon oynadığı 4 maçta 223 dakika süre alan Krunic, gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Fenerbahçe’ye gelişiyle büyük umutlarla karşılanan Rade Krunic, performansıyla hayal kırıklığı yarattı. İtalya’dan gelen Torino ve Empoli’nin ilgisiyle karşılaşan 30 yaşındaki futbolcu, daha iddialı bir takımda oynamayı tercih etti. Sarı-lacivertlilerin gözden çıkardığı Krunic, ismini duyuramadığı için takım değiştirmeyi düşünmüyor.

Fenerbahçe’de zorunlu satın alma opsiyonu barındıran maddeden dolayı bonservisi alınan Rade Krunic, beklentilerin altında kalarak Torino ve Empoli’nin dikkatini çekti. Ancak 4 maçta 223 dakika süre almasına rağmen gol ya da asist yapamayan Krunic, daha iddialı bir takımda oynamayı istiyor. Bu nedenle Torino ve Empoli’nin tekliflerini geri çeviren futbolcu, Fenerbahçe formasıyla kendini kanıtlamak için çalışmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’ye kiralandıktan sonra bonservisi alınan Rade Krunic, beklentileri karşılayamayarak eleştiri almıştı. Bu sezon oynadığı 4 maçta performansının altında kalan Krunic, Torino ve Empoli’nin ilgisini çekse de daha iddialı bir takımda oynamak istediğini dile getirdi. gol ya da asist katkısı sağlayamayan Krunic, Fenerbahçe forması altında kendini kanıtlamak için çalışmalarına devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Hedefi Uzakta: Krunic İstediği Noktada Değil
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin