1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi hayalleri penaltı golüyle sona erdi!

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi hayalleri penaltı golüyle sona erdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fransız ekibi Lille’e karşı umutlu bir şekilde mücadele etti. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybettikten sonra evinde en az iki farklı galibiyet alarak tur atlamak isteyen Fenerbahçe, taraftarlarının desteğiyle Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda sahaya çıktı. Maçı İspanyol hakem José María Sánchez yönetirken, Fenerbahçe takımı büyük bir mücadele ortaya koydu.

Maçın son dakikalarına doğru, Bafode Diakite’nin attığı golle Fenerbahçe umutlandı ve maç normal süresi 1-0 sona ererek uzatmalara gitti. Ancak uzatma dakikalarının sonunda Lille, Jonathan David’in penaltı golüyle skoru 1-1’e getirerek Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi hayallerini sonlandırdı. Soyunma odasında hüzün hakimken, teknik direktör Jose Mourinho’nun futbolcuları motive ettiği ve onlara UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyon olacaklarına inandırdığı belirtildi.

Jose Mourinho’nun, “Kafanızı kaldırın, bu iş burada bitmedi. UEFA Avrupa Ligi’ni kazanırız!” diyerek takıma moral verdiği ve oyuncuların üzerinde olumsuz etkiyi kısa sürede atmalarını sağladığı ifade edildi. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne veda etse de Avrupa Ligi’nde mücadelesine devam edecek ve yeni hedeflerine odaklanacak.

Bu zorlu sürecin ardından Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı olmak için çalışmalarına devam edecek. Teknik direktör Mourinho liderliğindeki ekip, gelecek maçlara odaklanarak taraftarlarına daha büyük başarılar yaşatmayı hedefliyor. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde elenmiş olmasına rağmen Avrupa’da temsil ettiği ülkesine ve taraftarlarına gurur yaşatacak bir performans sergilemeye devam edeceği belirtilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi hayalleri penaltı golüyle sona erdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin