1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Yeni Transferi Filip Kostic İlk Kez Antrenmanda!

Fenerbahçe’nin Yeni Transferi Filip Kostic İlk Kez Antrenmanda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, 15 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda, Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Filip Kostic de ilk kez sahada yer aldı. Antrenman, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşti.

Antrenman, core ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı ve daha sonra ısınma, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla devam etti. Son bölümde ise dar alanda çift kale maçlar oynandı ve antrenman bu şekilde tamamlandı. Fenerbahçe, yarın yapılacak antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam edecek.

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Filip Kostic, antrenmanın bir parçası olarak ilk kez sahada yer aldı. Mourinho’nun liderliğinde gerçekleştirilen antrenman, Can Bartu Tesisleri’nde yapıldı. Takım, Kasımpaşa maçı için kararlı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maç, 15 Eylül Pazar günü oynanacak. Antrenmanlarını Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştiren Sarı-lacivertli takım, Kasımpaşa maçı öncesi çalışmalarına devam ediyor.

15 Eylül Pazar günü oynanacak Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, yeni transfer Filip Kostic’in de antrenman kadrosuna dahil etti. Antrenman, core ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı ve çift kale maçlarla sona erdi. Mourinho’nun liderliğindeki antrenmanlar, takımı Kasımpaşa maçına en iyi şekilde hazırlamayı amaçlıyor.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yarın yapılacak antrenmanla birlikte takım, teknik direktörleri Mourinho yönetiminde çalışmalarına devam edecek. Maç öncesinde yapılan bu antrenmanlar, futbolcuların formda olmasını sağlamak ve galibiyet için en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak amacıyla gerçekleşiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Yeni Transferi Filip Kostic İlk Kez Antrenmanda!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin