1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Yıldızı Fred, Yeni Forma Numarasını Açıkladı!

Fenerbahçe’nin Yıldızı Fred, Yeni Forma Numarasını Açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin yıldızı Fred, sosyal medya hesabından forma numarasını değiştirdiğini duyurdu. Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, Göztepe’ye karşı deplasmanda mücadele edecek. İlk haftada Antalyaspor ile berabere kalan Göztepe, bu maçta galibiyet arayacakken, Fenerbahçe ise Jose Mourinho yönetimindeki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lugano’ya karşı sakatlanan Fred, iyileşerek takıma geri döndü. Ayrıca ilk hafta maç kadrosundan çıkartılan ve transfer dedikodularıyla gündemde olan Ferdi Kadıoğlu da Göztepe maçı için kadroya dahil edildi. Sarı-lacivertli ekibin Göztepe maçı kadrosunda şu isimler yer alacak: Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrig Becao, Yusuf Akçiçek, Ferdi Kadıoğlu, Jayden Oosterwolde, Rade Krunic, Bartuğ Elmaz, İsmail Yüksek, Fred Santos, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko, Youssef En Nesyri ve Cenk Tosun.

Fred, Fenerbahçe’ye transfer olduğundan beri taraftarların sevgilisi olmuştu. Brezilyalı futbolcu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bu sezon 13 numaralı formayı giyeceğini duyurdu. Bu duyuru taraftarlar arasında büyük ilgi ve heyecan yarattı.

Fenerbahçe’nin Göztepe ile oynayacağı maç öncesinde tarafların kadro ve form durumları göz önünde bulundurularak heyecan verici bir mücadele bekleniyor. Fred’in forma numarası değişikliği ise taraftarlar arasında heyecanla karşılandı ve merakla beklenen maça bir heyecan daha ekledi. Jose Mourinho’nun takımı, bu maçta aldığı sonuçla hem ligdeki konumunu güçlendirmeyi hem de taraftarlarına sevindirmeyi hedefliyor. Göztepe ise evindeki maçta taraftarının desteğini arkasına alarak Fenerbahçe’yi yenmeye çalışacak. Bu mücadele, Süper Lig’in heyecanını arttıran maçlardan biri olarak şimdiden merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Yıldızı Fred, Yeni Forma Numarasını Açıkladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin