1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Youssef En-Nesyri Transferi 20 Milyon Euro’ya Etkisiz Kalınca Taraftarlar Tepkili!

Fenerbahçe’nin Youssef En-Nesyri Transferi 20 Milyon Euro’ya Etkisiz Kalınca Taraftarlar Tepkili!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, 20 milyon euro karşılığında transfer ettiği Youssef En-Nesyri’nin sonradan girdiği üç maçtaki etkisiz performansı nedeniyle taraftarların tepkisini çekti. Kullanıcılar, deneyimli forvete “Faslı Slimani” lakabını takmaya başladılar.

Fenerbahçe, Jose Mourinho’nun yönetiminde Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Lille ile karşılaştı ancak istedikleri sonucu alamadı. İlk maçı 2-1 kaybettikten sonra Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanan rövanş mücadelesinde 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda ettiler. Fenerbahçe’nin golü, Lille’li oyuncu Diakite’nin kendi kalesine attığı bir golle geldi. Lille, uzatma dakikalarında 10 kişi kalmasına rağmen penaltıdan bulduğu golle beraberliği sağlayarak Şampiyonlar Ligi play off turuna yükselirken Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı.

Youssef En-Nesyri, maçın 63. dakikasında oyuna dahil oldu ancak performansı taraftarları tatmin etmedi. Hava toplarındaki zayıf performansı ve top kontrolündeki hatalarıyla dikkat çeken En-Nesyri, hücumda etkili olamadı. “Faslı Slimani” olarak anılan futbolcunun sonradan girdiği üç maçtaki etkisiz performansı, taraftarları endişelendirdi. Kullanıcılar sosyal medyada transferin bedeli göz önüne alındığında En-Nesyri’nin performansını sorgulamaya başladı ve önümüzdeki maçlardaki performansını merakla beklemeye başladılar.

Youssef En-Nesyri, Sevilla formasıyla geçen sezon 41 maçta 20 gol atarak dikkat çekici bir performans sergilemişti. Ancak Fenerbahçe’de henüz beklenen performansı gösteremeyen futbolcu, taraftarları endişelendiriyor. Fenerbahçe yönetimi ve teknik heyeti, En-Nesyri’nin form tutması için çözümler ararken taraftarlar da futbolcunun uyum sağlaması ve takıma katkı sağlaması için umutlarını koruyor. En-Nesyri’nin önümüzdeki süreçte nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu olarak devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Youssef En-Nesyri Transferi 20 Milyon Euro’ya Etkisiz Kalınca Taraftarlar Tepkili!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin