1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ferit Aktuğ: “Arka Sokaklar’da İlk Kez Kötü Adamı Oynayacak!”

Ferit Aktuğ: “Arka Sokaklar’da İlk Kez Kötü Adamı Oynayacak!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Ferit Aktuğ, Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Tevfik Moralı karakteri ile bir ilki yaşıyor. Daha önce kötü bir karaktere hayat vermediğine değinen Aktuğ, karakter seçimi konusunda özgürlük verildiğini belirtti. Aktuğ, kötü adam karakterini seçtiğini ve bu deneyimi çok severek yaşadığını ifade etti.

Arka Sokaklar dizisinin 19. sezonuna hazırlanan Aktuğ, dizinin uzun soluklu başarısını komedi ve polisiye türlerini harmanlamasına bağladı. Her bölümde farklı bir hikaye anlatılmasının izleyicilerin sıkılma olasılığını azalttığını belirtti.

Ferit Aktuğ, kariyerine ”Koçum Benim” dizisiyle başladığını ve ilk set gününde yaşadığı bir anıyı paylaştı. Sete farklı bir araçla geç kalması sonucunda sette herkesin kendisini beklediğini hatırlattı. Aktuğ, bu deneyimin zorlayıcı olduğunu ancak ona cesaret verdiğini belirtti.

Özel hayatıyla ilgili sorulara samimi cevaplar veren Aktuğ, telefonundan yazan “Because easy doesn’t change you” sloganını yorumladı. Zoru tercih etmenin kişiyi değiştireceğini ve bu yüzden zor olanı seçmenin daha iyi olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ferit Aktuğ: “Arka Sokaklar’da İlk Kez Kötü Adamı Oynayacak!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin