1. Haberler
  2. Ankara
  3. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Takımı Türkiye Şampiyonu!

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Takımı Türkiye Şampiyonu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 – 28 Temmuz 2024 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen U 13 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü güreş takımından katılan yaklaşık 1500 sporcudan Yusuf Ziya Ata, 52 kiloda Türkiye şampiyonu olurken, İsmail Alp Yetkin 68 kiloda Türkiye ikincisi, Şerif Ali Efe Yörük 41 kiloda ve Egehan Katrancı 78 kiloda Türkiye 5.’si olarak derece elde etti.

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, başarılı sonuçları değerlendirerek, takımın geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye şampiyonu olmasından dolayı gururlu olduklarını belirtti. Antrenörleri Kürşat Çimen ve sporcuları tebrik eden Yiğit, desteklerinden dolayı Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş ve Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli’ye teşekkürlerini iletti.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan bu habere herhangi bir müdahalede bulunulmadığı belirtilirken, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan Ankara Haberleri otomatik olarak yayınlanmıştır. Haberlerin hukuki sorumluluğu ise ilgili haber ajanslarına aittir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Takımı Türkiye Şampiyonu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin