1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Ölümü Medyascope Tarafından Skandal İfadelere Yer Verilmedi!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Ölümü Medyascope Tarafından Skandal İfadelere Yer Verilmedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ elebaşı olarak bilinen Fetullah Gülen, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 15 Temmuz hain darbe girişiminde Türkiye’yi çökertmeyi planlayan Gülen’in ölümü, ‘son dakika’ olarak haber sitelerinde yer aldı. ABD’den aldığı fonlarla tanınan Ruşen Çakır’a ait Medyascope haber sitesi, 252 kişinin şehit olduğu ve binlerce insanın yaralandığı 15 Temmuz darbe girişiminin sorumlusu olarak Fetullah Gülen’i ‘Gülen Cemaati Lideri’ olarak nitelendirdi. Site, tepkiler üzerine paylaşımını sildi ve ardından “Fetullah Gülen öldü” şeklinde bir paylaşım yaptı. Medyascope’un FETÖ elebaşı ifadesini kullanmaması ve Gülen’in kimliği hakkında olumsuz ifadeler içermemesi dikkat çekti.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü Türkiye’de sevinçle karşılandı. Sosyal medyada özellikle, “Ateşi bol olsun” ifadesi en çok kullanılan mesaj oldu. Gülen’in ölüm haberi dünya medyasında da ‘son dakika’ olarak geçildi.

Medyascope, Gülen’in ölümü sonrasında da kontroverziyel bir paylaşımda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin sorumlusu olan Fetullah Gülen için ‘Gülen Cemaati Lideri’ ifadesini kullandı. Tepkilerin artması üzerine bu paylaşımı silen Medyascope, yeni bir paylaşımda “Fetullah Gülen öldü” başlığını kullandı. Ancak site, hala FETÖ elebaşı ifadesini kullanmaktan kaçındı.

Medyascope’un Gülen’e dair hazırladığı özgeçmiş haberinde de hiçbir olumsuz ifade yer almadı. Site, Gülen’in kimliği hakkında tarafsız bir yaklaşım sergiledi.

Medyascope, CIA ile bağlantılı olduğu iddiaları üzerine de tepkiler aldı. Siteye verilen fonların kaynağı konusunda şüpheler dile getirilirken, bir kullanıcının “CIA tabi size fon verir, hak ediyorsunuz” şeklindeki yorumu dikkat çekti. Ayrıca, çok sayıda kullanıcı Medyascope’a “Başınız sağolsun” gibi tepkilerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Ölümü Medyascope Tarafından Skandal İfadelere Yer Verilmedi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin